Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon higyjek-e neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik nekem es mostanaba mindig jon hozzam,mert allitolag en is regota tetszem neki. Azt hallottam,hogy akarna velem jarni,de azt is mondtak,hogy csak azert,hogy vegul jol atverjen. O egy ilyen nocsabasz tipus es nemreg szakitott a baratnojevel. Miota szakitott vele tobbszor smaroltunk is es mondta,hogy neki csak en kellek. Nekem azt mondta,hogy a volt baratnojetol mar nem akar semmit,de nem nagyon tudok neki hinni,mivel meg mindig uzenget neki. Vajon tenyleg csak egy potleknak kellek?#Beleszereteek
2014. febr. 27. 15:34
1/4 anonim válasza:
Elég kevés az az info, amit leírtál róla, viszont az a véleményem, hogy ha egy pasi még mindig nem száll le az exéről, akkor hagyni kell a francba. Ne hagyd magad kihasználni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ezen en is elgondolkodtam,de viszont mig vele jart o mar probalkozott nalam tobbszor is,de mivel a lannyal egeg joba vagyunk nem akartam tole semmit. Es azt is mondta nekem,hogy o mar reg megunta mielott szakitott vele es akarta,hogy ha van eseje nalam hamarabb elhagyja miattam. Akkor miert van az,hogy mostmar ujra irt neki?
2014. febr. 27. 15:43
3/4 anonim válasza:
Ha józan paraszti ésszel gondolkodsz,akkor rájössz,hogy szépen ki akar használni,mint ahogy az exbarátnőjét is ki akarta,azért kacsintgatott feléd.Ezek után egyértelmű,hogy nem véletlenül illetik a nőcsábász jelzővel.Legalább is szerintem,meg még kb. tíz másik ember szeint a környezetedben.Azért ez jelent valamit.El kéne gondolkodnod rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
Igaz...csak annyi,hogy mar olyan regota ismerem es tudom,hogy azert ha szeret valakit tenyleg megkuzd erte es,hogy meg akkor is mikor oda jart iskolaba ahova en mind jott hozzam eleg nehez...valahogy nagyon megszerettem...de elgondolkodtam es mostmar tudom mi a jo..koszonom a valaszokat!
2014. febr. 27. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!