Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt vajon (nem testileg)? Nem tudom, higyjek-e neki?
de jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád...! ezen csak nevetni tudok. Mint a gyerekek. Hány évesek is vagytok? 12 és 13? :)
ez a chat egy nagy kamu oldal, és ez az egész interneten ismerkedés is.
Mindenki azt ír, amit akar, pl én is úgy nézek ki, mint Pamela Anderson. Elhiszed? el hát,mert nem ismersz, és nem látod, hogy közben egy 80 kilós 2 gyerekes anyuka szórakozik unalmában!
Kár ezen paráznod, felejtsd el az egészet!
És ha küldött egy virtuális puszit, abban mi van? Semmi. :D
Simán lehet, hogy valaki (öccse? húga?) csak szórakozott a nevében, épp azért, mert tudta, hogy ebből balhét csapsz. :D
Nem kell vele foglalkozni. Amíg nem látod, hogy ténylegesen más nőket csókolgat, addig ne is foglalkozz vele. Különben meg csak nem gondolod, hogy ha tudja, hogy be tudsz lépni a nevével, ilyen felelőtlen lenne? Akár előre tervezte, akár nem.. Ugyanmár. :)
Egy pasinak ez semmit nem jelent, hogy egy csajnak puszit küld azon a hülye chaten. Lehet ő is küldött neki és akkor kínjában viszonozta, mert nem akart bunkó lenni. Vagy csak simán küldött neki, mert párszor beszéltek vagy unatkozott.
Vagy csak azt akarta érezni kicsit, hogy másnak is kell nem csak neked. Időnként én is hülyítek embereket, akkor is ha van párom. Különben kibírhatatlan önbizalomhiányos idióta leszek, ezért kell a megerősítés, hogy másnak is bejövök.
Emellett: Csak testileg lehet megcsalni, érzelmi megcsalás nem megcsalás, az más.
Miért lépsz be az ő chatjébe? Mi közöd hozzá? Én biztos elmondanám a véleményemet a barátnőmnek, ha mindenembe belenézne. Nincs mit titkolnom, de akkor is.
Szerintem nem véletlenül nyomódott oda, elég férfiatlan, hogy nem mondta meg neked az igazat a barátod. Persze kitudja mi történt.
De neked nincs okod féltékenykedni, nem történt semmi.
Ilyen hülyeség miatt ne hisztizz, mert a pasik nem bírják az ilyesmit és akkor egy másik nő karjaiba fogod hajszolni.
De nem az zavar, hogy talán küldött puszit, hanem az, hogy ha igen, nem mondja meg az igazat?Mert én is úgy vagyok vele, hogy egy ilyenért miért kell hazudozni?!
A lehetséges hazugság miatt esik rosszul, nem a hülye puszi miatt.
Az utolsó kommentelőnek annyit, hogy marhára nem érdekel ki nézegeti az adatlapját!Hagy nézegessék, itt nem ez volt a kérdés!A másik, ha már ekkora tapló vagy, akkor hagy legyek én is az:)Gondolom neked nem okoz gondot semmilyen "megcsalás", lehet, hogy kijutott neked már pár és egy ilyen kis semmiség neked már megszokás és bosszant, hogy nekem ennyi "problémám" van a kapcsolatomban?;)Szar ügy:D Viszont az ilyen hozzászólások megnövelték az önbizalmam, hiszen ezekszerint ilyen kis apróság miatt nem érdemes parázni:)
Tehát végülis köszi:)
Akkor a kérdés nem pontos... Mert ha nem arra vagy kíváncsi, hogy megcsalásnak számít -e egy virtuális puszi, hanem arra, hogy vajon igazat mond -e, amikor rákérdezel, miért nem azt kérdezed?
Mert
1: szerintem nem számít megcsalásnak, ilyenen kár fönnakadni
2: már föntebb kifejtettem: nem hiszem, hogy lenne annyira buta, hogy ha tudja, hogy te is be tudsz lépni a nevében, puszikat küldözget bárkinek.
Folyton kombinálni, azt tudunk... Magamat is beleértve.
Most csak képzelj el egy beszélgetést:
- Fogadjunk, hogy nem mersz megpuszilni, hisz nem vagy facér
- Miért ne mernélek? egy virtuális pusziban nincs semmi. Látod?
voilá, ott a puszid. :D
Sőt, én úgy hiszem, ott a puszi küldése mellett más funkció is van, lehet, h csak félrekattintott.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!