Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt vajon (nem testileg)? Nem tudom, higyjek-e neki?
Figyelt kérdés
Van ez a chat.hu és ott van egy opció, hogy puszit adsz a másiknak.Namármost én betudtam lépni az ő chatjébe,de tudta is, hogy betudok lépni.Akkor láttam meg, hogy puszit küldött egy csajnak.Ilyen tipikus fenékdüllesztős csaj...na mindegy, még mindig azt mondja, hogy fogalma sincs, hogyan került oda, hiszen nem is használja.Ő mindig játszik a gépen, és mondta, hogy volt, hogy bekapcsolta de közben elkezdett játszani.Lehetséges, hogy véletelenül nyomódott oda az a puszi?2009. ápr. 27. 22:52
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Ez a válasz teljesen kielégített:)teljesen igazad van és megnyugodtam:)
2009. ápr. 28. 19:03
12/15 anonim válasza:
Ez vicces... én utoljára 2 éve paráztam ilyenen.. és 16 vagyok.
De azért nagynagy tapsvihar neked :DD
Örülünk h megosztottad velünk eme hatalmasnagy egetrengető problémádat.
13/15 A kérdező kommentje:
Én meg örülök, hogy rájöhettem a válaszaitok által, hogy mennyi tapló él a világban:)
2009. ápr. 28. 22:51
14/15 A kérdező kommentje:
hm..14 évesen paráztál ilyenen, most vagy 16 akkor azon parázol, megdugnak-e a pénteki bulin,22 éves korodban meg azon parázol, hogy a fiú aki "szeret" vajon melyik "tündibündi hellokitty-s barinőddel" csalt meg többszörXD
2009. ápr. 28. 23:24
15/15 anonim válasza:
Nem hat meg az irigységed picinyem (:
Még most is azzal vagyok, aki miatt paráztam 2 éve.
Én nem vittem ennyire túlzásba, és nem kergettem az őrületbe a másikat.
De te efelé haladsz, ahogy látom.
22 évesen ez valóban dicséretes.
Az ilyenek után komolyan nem csodálkoznék rajta, ha megcsalna. Amiért természetesen csakis te lennél a hibás.
És bármennyire is fáj, ez mind igazság. Azzal, hogy elkezdesz pattogni és mást okolni, nem érsz el többet, maximum hülyének néznek - jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!