Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti elvárjátok, hogy a párotok sokat költsön rátok, drága ajándékokat vegyen nektek?
A kérdés apropóját egy meglehetősen anyagias lányismerősöm adta. Teljesen alapnak tekinti, hogy a (gazdag) pasija megvesz neki mindent. Nemrég azzal dicsekedett el, hogy milyen drága ruhát vett neki... nekem ez fura volt, én biztos nem vetetnék magamnak ruhákat a párommal. Eddig max. arra kértem meg, hogy vegyen nekem csokit, ennél többhöz biztos nem lenne pofám. Annak örülök, ha kapok tőle valamit születésnapomra, karácsonyra stb, de nem kell, hogy ez nagy dolog legyen. Érdekesnek találom, hogy egyes lányok számára meg magától értetődőek az ennél magasabb anyagi követelések is.
Ti hogy vagytok ezzel?
Csak irigykedjetek.
A prostik azért vannak, hogy BÁRKI megdughassa őket.
Én viszont választok.
Érdem, hogy őt a puncim közelébe engedem. És csak ő van nekem. És ezt ki kell érdemelnie. És igen nevezzetek anyagiasnak, de cserébe elvárom, hogy én legyen a hercegnője, vagy találok mást. Mert találok.
"Ha én gazdag férfi lennék"
És itt álljunk is meg. Nem vagy az. Sosem fogsz megközelíteni sem, mert biztosan nem járunk azonos nyilvános helyeken. Innentől a többi hülyeséget okafogyott.
"Egy úriembernek a tetteiben, szavaiban nyílvánul meg, hogy az-e vagy sem, nem abban hogy milyen vastag a bukszája."
tudod volt ilyen úriember pasim is. Persze volt stílusérzéke, szeretett volna ő adni, a maga módján próbálkozott is, aranyos volt, de akinek ehhez pénz is társul az könnyebben tudja megvalósítani azokat a dolgokat amitől igazán férfi, és úriember lehet. Félreértettetek. Nekem nemelég a külsőség, meg hogy költsön arra, hogy szép legyek. Az alap, ha azt várja el tőlem. Minden más afölött van. És minden tette is afölött értékelődik nálam.
"hogy ő nő (15 évesen...), tehát én megveszek minden szart, amit szeretne, ő pedig a testét adja"
Ő nem az Azyza? Nők szégyene...
"Vagy inkább művirág."
Nincs műmellem! Soha nem is lesz. Max gyerek után ha nem feszesednie vissza egy platinahálós felvarrás, de ennyi. A körmöm sem mű. Körmöshöz nem csak műkörmöt csináltatni lehet járni. A körmösöm pedikűröz és kezeli a körmeimet, hogy szépek és erősek maradjanak. És igen ő ügyesebben festi ki, de nem építgetek rá semmi szart.
A hajvarrás meg most divat. Ne mondjátok, hogy nem követtetek divatot. Mindenki valamilyen irányzatot követ. Egyébként már nem varratok, mert megnőtt és magától hosszú, max kiegészítőnek egy más színű tincset, vagy dúsításnak egy kicsit, hogy többnek tűnjön a hajkoronám.
És a műszempilla is ribizlis, az sem kell, csak ritkán alkalomra. És nem ez a legnagyobb vonzerőm. Beszélek 3 nyelven, van már egy diplomám, most csinálom a másodikat.
Velem meg lehet jelenni. Nem egy üresfejű cafka vagyok aki csak bájvigyorogni tud bután, de ha meg kell szólalni egy társaságban akkor csak cikibe hozza a párját. Találkoztam már ilyennel. A vacsi előtt felfaltam, mert olyan kis butus volt. Én nem csak szép vagyok, hanem van eszem is.
Nem baj 72%, jön még kutyára dér. :)
Egyszer te is elmúlsz 30 éves és akkor már a kutyának sem fogsz kelleni, nemhogy a gazdag pasiknak akik ugyanúgy megmaradnak a tiniknél. Te pedig nem leszel más mint egy elrohadt kóró.
Jelenleg csupán az egyik legokádékabb embertípus vagy akit a hátán hordott a Föld, legyél rá büszke, ha neked ez jó. :)
Bár erős a gyanúm, hogy csak egy unatkozó troll vagy.
12-es
Már van önálló egzisztenciám. Igen a pasim építette ki, de mint mondtam van eszem és már a nevemre van írva ha netán más lány után nézne, akkor én teszem ki, és keresek mást. Mert mint mondtam találok, mert van rám igény. Nem is kicsi.
Mert a trollokat azért csak szeretitek, mert nélkülünk nem lennének flame war-ok! :D
32/F voltam... de egyébként létező dolog amit megszemélyesítettem. És nem baj hogy vannak, mert legalább elszívják azokat a felszínes anyagias hülyéket akik így megelégszenek a művirágokkal és nekünk megmarad az értékesebbje. ;)
"Mindenki valamilyen irányzatot követ."
Ja:D az akinek nincs saját személyisége, stílusa:D az esetleg.
Még hogy virág vagy..... inkább gaz, amit ki kell irtani...parlagfű, akire rengetegen allergiásak. Undorító.
Egy férfi nem férfi, ha csak ajándékokkal, és pénzzel fejezi ki a szerelmét. Mert ugyan mit ér egy olyan férfi aki gyűrűt vesz neked, és kocsit, de ha sírsz szomorúságodban nem ölel meg, nem képes orgazmusig juttatni , csak ad egy köteg pénzt, hogy képzeld azt: megvolt...SEMMIT NEM ÉR. Lehet hogy sok ajándékod lesz és sok pénzed, amit ad neked, de magányos leszel, mert ő a haverokkal jár el szórakozni, és nem veled lesz. Normális pasi amúgy is messzire elkerüli az ilyen pénzéhes rongyokat mint te. Ha így folytatod, öregen gazdagon, de érzelmek nélkül, magányosan fogod végezni húsz macska társaságában...és ha lesz is melletted férfi, szeretni nem fog. Mert nem érdemled meg. Így pedig boldogtalan leszel sok pénzzel és ajándékkal. Nesze semmi...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én nem szeretem a drága dolgokat. Ékszerként is csak az eljegyzési, és a karikagyűrűmet hordom. A férjem nőnapra hoz nekem plüss virágot, én kértem hogy ne igazit kapjak, hogy megmaradjon emlékbe:) és ennek is érzelmi értéke van, nem pénzbeli, a szülinapomon sütit süt nekem:), az évfordulóinkon pedig programokkal ünnepelünk nem ajándékkal.
Én férfinapra sütit csinálok neki. A szülinapján is, illetve ebédelni hívjuk a családját is. Valentin nap, karácsony stb, kettőnk között nem ajándékokról szól, hanem arról hogy együtt töltsük:) (egyáltalán nem ajándékozunk)
Amit költünk közös dolgokra költjük. Imádunk olvasni mindketten. 99%ban ugyanazokat olvassuk, így könyveket veszünk, havonta többet is. De ez közös, tehát nem nekem veszi, hanem nekünk:)
Meg szoktuk lepni egymást. Én pl csináltam karamelles tejet neki meglepetésként, vagy pudingot, vagy a kedvenc édességét, palacsintát teljesen spontán. Én is kapok tőle finomságot, hoz nekem húsos gyrost, kínai kaját, mert tudja hogy imádom:)
Az egyetlen dolog ami drága volt viszonylag (22 ezer ft), és nekem vette kifejezetten, az 2 jegy volt a kedvenc együttesem koncertjére (Nightwish). Iszonyatosan örültem neki...De ha magamra hagy, és nem jött volna el velem, akkor nem lett volna ugyanolyan ez sem....mert az volt a lényeg, hogy az öröm csak akkor teljes ha ő van ott velem, és nem a pénze. Bár egyikünk sem gazdag egyébként...Külön hálás voltam neki ezért, mert pár hónappal a koncert után az énekes lány akit nagyon szerettem kivált, és más került a helyére, így nem maradtam le arról hogy egyszer élőben meghallgassam a csapatot azzal a lánnyal akinek a hangját én úgy szerettem.
A pénz nem ér semmit, ha nincs kivel megosztani, mert magányos vagy, nem törődik veled az akivel együtt vagy. Csak pénzzel akar megvásárolni...
Így nekünk a drága ajándékok és ilyenek nem fontosak. Közös dolgokra költünk, arra ami kettőnknek fontos. Soha nem kérnék drága dolgokat....a koncertjegy is meglepetés volt, és azért tudta anno csak megvenni, mert maradt vissza pénz az esküvőnk után.(n 28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!