Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22+ fiu vagyok es megtetszett egy 14 eves lany mit tegyek szerintetek?
a lany aranyos rendes, de felek attol hogy a kora miatt nem szeretne ugy mint ahogy en ot(o nem tudna komolyan venni), es hogy az ertelmi szintunk nem lenne egy szinten, amugy nagyon jol erzem vele magad
- mennyire lehetne ebbol komoly kapcsolat?(szerintem nem lehetne, de kivancsi vagyok mas velemenyere) (elso kerdesem itt)
Semennyire.
Mit akarsz egy 14 évestől? Elvileg te már egy felnőtt férfi vagy, ő meg még csak egy kislány.
Basszus...
Elméletileg egy érett, felnőtt férfi vagy, magadtól tudnod kellene a választ erre a szituációra... egyértelműen NEM szabad belemenned ebbe semmiképpen, akkor sem, ha kölcsönös a szimpátia, vonzalom. 14 évesen hiába érettebb a koránál, hiába jöttök ki jól, nagyon nem neki való még egy felnőtt kapcsolat! Legyen benned annyi felelősség, hogy elvből nem kezdesz bele ebbe a dologba! Nem vagytok egymáshoz valóak még, nagyon fiatal hozzád... Majd ha ő is 18-20 éves lesz, akkor már kevésbé lesz gond a korkülönbség, de jelenleg ez csak tönkretenné őt.
Várj reá, míg megnő egy kicsinyég...
küldök egy jó kis verset, mert első kérdésed, hogy ne szomorodj el:
Robert Burns
KICSI LÁNY MÉG A KEDVESEM /MY LOVE, SHE'S BUT A LASSIE YET
Kicsi lány még a kedvesem,
kicsi lány még a kedvesem,
esztendőre majd nem leszen
felényire se szemtelen.
Bánom, hogy ráakadtam, ó,
bánom, hogy ráakadtam, ó
akié lesz, ne mondja, hogy
megkérte, mondja: vette, ó!
Igyunk egy fínom kupa bort,
igyunk egy fínom kupa bort,
örömet ott lelsz, ahol érsz,
de itt még híja sose volt.
Bortól szomjazunk legkivált,
bortól szomjazunk legkivált,
cigányasszonyt csókol a pap,
rágondolt, s félreprédikált.
Nemes Nagy Ágnes
orulok hogy letezenk meg a foldon EMBEREK
ez egy proba volt hogy a mai ember(genereciom) hogyan gondol/tekint egy ilyen esetre
en sem tennem maskepp ha ilyen helyzetben lennek ;) es boldog vagyok az en kis szerelmemmel :)
Felejtsd el, még ha jó is akarsz neki, ami eleve persze kizárt akkor is sérülni fog ez a kislány.
Hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!