Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (írhatnak fiúk is) akik kapcsolatban vagytok, illetve voltatok, és megcsalt titeket a párotok, Hogyan vettétek azt észre? Hogy buktak le?
Én nem ítéllek el, akkor sem ha te is megcsalod. Mondom érezd jól magad.
Viszont nem értem, miért nem kérdezed meg tőle, hogy van e valakije, vagy hogy mi a problémája, mi hiányzik neki a nem i életetekből stb. Hátha kiderül, hogy mi a gond....
Elképzelhető, de ha azt mondja nem csal meg, akkor nem csal meg, remélheted, hogy nem hazudik a szemedbe.
Egy kérdésem lenne, van oka megcsalni? Gondold át mielőtt válaszolsz alaposan!!
Jó, figyelj... mi az, hogy neki van pénze, neked nem? Nem értem, nem közös a vagyon vagy mi? A kaját is kiporciózza?
Milyen elnyomott egy kapcsolat a tietek? Az én párom oda megy ahová akar, és azt és ott költ amit akar. Annyi esze meg van, hogy ha van X pénzünk, akkor nem költi el, nem esik túlzásba, és rám is gondol nem önző. Nem igaz, hogy nem tudsz előszedni mit tudom én 50-80.000 ft-ot egy magánnyomozóra. A 3-4 nap csak egy példa volt, nem így kérik a pénzt, hanem a végén és sokminden befolyásolja, a munkaidejét meg ő ossza be, te meg csak eredményért fizetsz, ha nem sikeres, akkor nem jár neki, vagy max valami kevés előleg. Én biztos fogadnék egy ilyet. A telefon követése baromság, és nem is tudod megoldani úgysem, meg az sem biztos, hogy úgy használja, hogy te követhesd, ez ennél komplikáltabb.
Ingyen nem úszod meg, mert ha nem magánnyomozó akkor ki?
Még barátok sem segítenek neked, mert nem érnek rá erre, meg kínos is ismerősnek előadni ilyesmit, ezért is van a magánnyomozó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!