Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (írhatnak fiúk is) akik kapcsolatban vagytok, illetve voltatok, és megcsalt titeket a párotok, Hogyan vettétek azt észre? Hogy buktak le?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 13:57
1/20 anonim válasza:
megérzés volt. aztán blöfföltem neki, hogy tuti megcsal stb... ideges lett, zavart... aztán kibukott. ennyi.
2/20 anonim válasza:
a viselkedéséből, hozzád való viszonyából, de lehet h már nem olyan a szex sem... nem kíván, vagy már nem annyiszor mint rég, kimaradozik, elkerül... vannak akiknél tárgyi "bizonyítékok" is vannak, pl kapott ajándék, üzenet... teljesen változó, de azt tutira megérzed...
3/20 A kérdező kommentje:
Hát én mindig ezt érzem, de nincs semmi jel. Nem marad ki sehol, nem rejteget telefont,sem számítógépet. Persze nem kutakodom utána.
2014. febr. 24. 14:04
4/20 anonim válasza:
Furcsán kezdett viselkedni, egyre kevesebb ideje volt rám, ha találkoztunk is távolságtartó volt és úgy kezelt mintha csak a haverja lennék. Egy este egy nagyon rossz kifogással bújt ki a találkozó alól és gyanús lett. Mivel pár utcára laktunk egymástól és gyanús volt, hogy "vendége" van így tettem egy sétát az utolsó busz magasságában és nem lepődtem meg: egy állandóan nyomuló, mindig is gyanús gyerek jött ki tőle az ajtón. Még Aznap este kivágtam a csajt...
5/20 anonim válasza:
figyelj, a kapcsolat alapja kell legyen a bizalom, beszéld meg vele nyíltan, hogy mi a baj, bár ha nem adott okot gyanakvásra, akkor bántó a bizalmatlanság... ha nem tudod túltenni magad ezen, és mindig az jár a fejedben, h mi van ha megcsal, v mással van, akkor előbb utóbb megrontja a kapcsolatot...
6/20 anonim válasza:
Én megcsaltam már egyik barátnőmet, de sosem tudta meg. Miből tudta volna meg, ugyanúgy szerettem mint korábban, és ugyanolyan voltam vele, a másik lánnyal csak szex volt, a barátnőm szebb is volt jobb is volt, nem is akartam emiatt szakítani vele meg semmi, csak éppen megkívántam a másik csajt, lefeküdtem vele, jó volt, és ennyi. Nem beszéltem róla soha, nem akartam ezzel terhelni, rólam meg aztán leolvasni ilyesmit nem lehet.
29f
7/20 A kérdező kommentje:
és ha tegyük fel semmi jel,mint az én esetemben is,de mégis azt érzem hogy baj van.akkor mit lehet tenni? hogyan bizonyosodjak meg róla h valóban igazat mond? Kell az hogy lássam tényleg nem csap be.
2014. febr. 24. 14:17
8/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, ne nyomozz, ha megcsal úgyis megcsal ha nem akkor meg nem. Csald meg te is, ha annyira zavar a dolog.
9/20 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így van hogy hagyam a francba ne foglalozzam vele.
2014. febr. 24. 14:23
10/20 anonim válasza:
Érezd jól magad, ha akarod akkor segítek benne, élvezd az életed és ne a problémákkal foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!