Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BeuusC. kérdése:
Mit csináljak, hogy megbocsájtson?
Figyelt kérdés
Ismerek kb. 2hónapja egy fiút. Tegnap úgy beszéltük meg hogy találkozunk. De én ezt elmondtam az egyik barátnőmnek facebook-on csak véletlenül a srácnak küldtem el. És hallani se akar rólam. (azért van ennyire kibukva ezen mert barátnője van és én meg ilyen titkos kapcsolat lettem volna neki.) Kérlek adjatok ötleteket! Ha ez számít a fiú: 19 én:17 a barátnője: 162014. febr. 23. 11:09
11/13 anonim válasza:
Ne törődj a gyalázkodókkal. A társkeresésé erről szól: megszerzem/megtartom, aki kell nekem. Ha nem tudom megszerezni, nyilván valamit nem jól csinálok. Ha nem tudom megtartani, megérdemlem, hogy elvegyék tőlem.
Mondd el a fiúnak, hogy a csajok (is) így működnek, és nincs ebben semmi rossz, ha megbeszélik egymás közt a dolgokat.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
elárulom sikerült kibékítenem egy szexis ruci meg kis flört mindent elintézett:) szakított a barátnőjével, de mi még nem vagyunk együtt, de úgyérzem hamarosan meglesz :)
2014. febr. 25. 19:37
13/13 anonim válasza:
Gratulálok. Élvezd ki a dolgot amíg nem csábítja el valaki tőled egy még szexisebb rucival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!