Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak neki hogy megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki hogy megbocsájtson?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy már másodszor csaltam meg a barátnőmet.. de mondta, hogy személyesen megbeszélhetjük.. mit mondjak neki, ami hatásos lenne?
2010. dec. 21. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Talán nem kellet volna megcsalni EGYSZER SEM,akkor most nem kéne itt szenvedned.

1.Szereted a barátnődet?

2.Miért csaltad meg?

3.Milyen messzire mentetek?

Egyszerű:mondd az igazat.

2010. dec. 21. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj haver, de ha már 2x képes voltál megcsalni a kedvesed, akkor te nem szereted őt igazán. Négyszemközt, szépen, nyugodtan szakítsatok, mert ebből nem lesz semmi. Mindkettőtök érdekében szólok. :P
2010. dec. 21. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:
szegény lány milyen sokat szenvedhet :'(
2010. dec. 21. 22:13
 4/14 Funktasztikus ***** válasza:
nem szereted te azt a lányt vagy ha még is hagyd ott ne szenvedjen miattad...
2010. dec. 21. 22:15
 5/14 A kérdező kommentje:
igazából jártunk, aztán szakítottunk, és azóta voltam 2 csajjal, ő meg egy csávóval, csak most úgy állt h kibékükünk, nekem meg pont most jött be a másik csaj, ő meg megtudta.. na de most ne én meséljek, vmi jó szöveg kell
2010. dec. 21. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen típusú emberek, mint te. Az ilyen emberekkel általában az a baj, hogy mindig kell nekik a megerősítés, hogy kellenek még más nőknek is. Nincs elég önbizalmuk, sokszor féltékenyek is, mert a másikról is azt feltételezik, amit ők maguk csinálnak. Pszicho doki biztos tudna segíteni.

De az is lehet, hogy túl fiatal vagy még és hajt a kíváncsiság, akkor meg el kell engedni és meg kell tanulnod egyedül elboldogulni meg a kis kalandjaiddal megelégedni.

2010. dec. 21. 22:18
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

ja, így mindjárt más...

Akkor meg mond meg, hogy bizonytalan voltál, nem tudtad, hogy neki mit jelentett az a fiú akivel együtt volt, ez a lány meg csak úgy jött és átgázolt rajtad, megvígasztalt.

2010. dec. 21. 22:20
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi, ezt majd mondom neki! de vmi ütős cucc nincs?
2010. dec. 21. 22:27
 9/14 anonim ***** válasza:
42%

Hát ha úgy van ahogy mondtad akkor én hatásosan valami hasonlót képzelek el, én így csinálnám:

,,Szia (kis szünet megbánó arccal <--- FONTOS!!) figyelj én tényleg sajnálom, de nem jártunk együtt, mit vártál tőlem? Te is voltál valakivel, akkor meg nem tudom hol itt a gond... Én megértelek téged, baj hogy elvárom ezt tőled is? Figyu te tudod ha akarod folytatjuk ha nem nem, rajtad áll..."

Na én voltam hasonló helyzetben de nekem cinkesebb volt mert én jártam a csajommal mikor megcsaltam :D Ez tuti menni fog tesó csak csináld amit mondtam... A végén ha látod hogy gondolkozóba esik, öleld átt és tuti megy tovább a dolog... Hajrá szurkolok tesó :P

2010. dec. 21. 22:29
 10/14 A kérdező kommentje:
kössz, ez tetszik, meglátjuk beválik-e:D és lehet még ugyanolyan mint régen? mit gondoltok?
2010. dec. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!