Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki hogy megbocsájtson?
Talán nem kellet volna megcsalni EGYSZER SEM,akkor most nem kéne itt szenvedned.
1.Szereted a barátnődet?
2.Miért csaltad meg?
3.Milyen messzire mentetek?
Egyszerű:mondd az igazat.
Vannak ilyen típusú emberek, mint te. Az ilyen emberekkel általában az a baj, hogy mindig kell nekik a megerősítés, hogy kellenek még más nőknek is. Nincs elég önbizalmuk, sokszor féltékenyek is, mert a másikról is azt feltételezik, amit ők maguk csinálnak. Pszicho doki biztos tudna segíteni.
De az is lehet, hogy túl fiatal vagy még és hajt a kíváncsiság, akkor meg el kell engedni és meg kell tanulnod egyedül elboldogulni meg a kis kalandjaiddal megelégedni.
ja, így mindjárt más...
Akkor meg mond meg, hogy bizonytalan voltál, nem tudtad, hogy neki mit jelentett az a fiú akivel együtt volt, ez a lány meg csak úgy jött és átgázolt rajtad, megvígasztalt.
Hát ha úgy van ahogy mondtad akkor én hatásosan valami hasonlót képzelek el, én így csinálnám:
,,Szia (kis szünet megbánó arccal <--- FONTOS!!) figyelj én tényleg sajnálom, de nem jártunk együtt, mit vártál tőlem? Te is voltál valakivel, akkor meg nem tudom hol itt a gond... Én megértelek téged, baj hogy elvárom ezt tőled is? Figyu te tudod ha akarod folytatjuk ha nem nem, rajtad áll..."
Na én voltam hasonló helyzetben de nekem cinkesebb volt mert én jártam a csajommal mikor megcsaltam :D Ez tuti menni fog tesó csak csináld amit mondtam... A végén ha látod hogy gondolkozóba esik, öleld átt és tuti megy tovább a dolog... Hajrá szurkolok tesó :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!