Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy megbocsájt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BeuusC. kérdése:

Mit csináljak, hogy megbocsájtson?

Figyelt kérdés
Ismerek kb. 2hónapja egy fiút. Tegnap úgy beszéltük meg hogy találkozunk. De én ezt elmondtam az egyik barátnőmnek facebook-on csak véletlenül a srácnak küldtem el. És hallani se akar rólam. (azért van ennyire kibukva ezen mert barátnője van és én meg ilyen titkos kapcsolat lettem volna neki.) Kérlek adjatok ötleteket! Ha ez számít a fiú: 19 én:17 a barátnője: 16

2014. febr. 23. 11:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit. Minek mászol bele egy kapcsolatba már nem azért?
2014. febr. 23. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne akarjál titkos kapcsolathoz eszköz lenni.
2014. febr. 23. 11:14
 3/13 A kérdező kommentje:
nekem nagyon fontos ez a fiú. és igazából nem azt akarom hogy csalja meg velem hanem inkább elcsábítani
2014. febr. 23. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor sem megoldás az, hogy elcsábítod.. Miért akarsz lotyó lenni ?
2014. febr. 23. 11:17
 5/13 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem lotyóság... ha tényleg semmi nincs köztünk csak úgy elcsábítom és magától dobja a csajt abba semmi nincs
2014. febr. 23. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Az nem a te hibád, de mindig gondolj arra, hogy ugyanezt utána veled is eljátszhatja.
2014. febr. 23. 11:25
 7/13 A kérdező kommentje:
igaz. csak nekem akkor is fontos ő. nagyon megkedveltem. szóval ötletek?
2014. febr. 23. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Tudod hogy szól a mondás. Aki egyszer megteszi megteszi máskor is, tehát ha veled megcsalja a lányt, téged is megfog.
2014. febr. 23. 12:46
 9/13 A kérdező kommentje:
jó oké köszönöm az "aggódást" de nem a kérdésemre válaszoltok
2014. febr. 23. 12:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Beszélj +vele egy másik randit ne fogglalkozz azzal amit a többiek itt írtak ,csábitsd el ,a mostani barátnőm is ugyanezt csinálta velem ,csak mondjuk mimár sokat veszekedttünk megilyesmi és könyebb volt szakitani.
2014. febr. 24. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!