Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kidobott az utcára, azért mert késik a fizetésem?
Együtt élünk 5 éve.Pont ebben a hónapban késik a fizetésem.
Nállunk állandoan a pénz miatt mrgy a veszekedés.Azt mondta a főnököm,hogy ma oda adja a pénzt,de ez nem így lett ìgy a barátom mindent hozzám vágott(butorok)elhordott mindennek!Igaz,hogy hibás vagyok mert enni nem tudunk mit.De a barátom azért 15.000ft-ért vesz videojátékot a számlájára,mert ugyis kifizetem.Most az utcán vagyok mar 4 órája és agyalok.Mit csinaljak?
... Nem azt írtam, hogy ide teregesd ki... Hanem létezik privát üzenet!!! És, ha tényleg akkor bajban vagy, akkor nem mindegy, hogy megtudják hol laksz?
Amikor a volt pasim megvert írtam fb-on az egyik barátomnak, hogy jöjjön elém, mert amíg alszik az a szemét, lelépek mellőle. De, ha nem lettek volna barátaim, se szüleim és másnak nem tudtam volna szólni, én kiírtam volna valahova, hogy segítsen valaki és egy központi helyet megadtam volna, ahova tud értem jönni.
Mindegy, te tudod, mint írtam, ha neked ez jó, abba ne hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!