Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után vágyakoztatok vissza kidobott pasi/csajotokhoz? (Ha egyáltalán békével váltatok el)
Ha valakivel szakít az ember, akkor normál esetben nem vágyakozik vissza hozzá, nyilván oka volt annak, hogy véget vetett a kapcsolatnak...
Esetleg lehetnek elgyengülések, nosztalgikus pillanatok, de sztem ezek csak a megszokás miatt vannak meg azért, mert akkor ott, abban a helyzetben boldog volt az ember...
mi békében váltunk el,de úgy konkrétan nem utána vágyakoztam,hanem ahhoz hogy ne legyek egyedül,stb.
volt egy másik,vele sok balhé volt sajnos..de mindig vágyakoztunk kidobásuk után pár órára rá már..de most már végleg vége.
Mi két hónapja szakítottunk úgy, hogy én elhordtam mindenféle prostituáltnak a telefonban, mert kiderült, hogy megcsalt.
Azóta nem nagyon beszéltünk és igazából egyáltalán nem hiányzik. Sőt, ha belegondolok, hogy ha nem derül ki, még mindig járnánk, szörnyű érzés kap el. Egyszerűen nem megy még a nosztalgiázgatás sem, mert mindent hazugságnak éreztem, ami történt köztünk.
Az egyedülléttől én is félek és nagyon is rossz, de ettől még eszembe nem jutna visszapuncsolni magam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!