Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kire hallgassak?
Figyelt kérdés
A sztori a következő:kb. 2 hónapja szakítottunk a barátommal,nagyon megviselt a dolog,mert imádtuk egymást és még is elromlott valami köztünk.Amíg együtt voltunk volt egy fiú barátom,akivel mindig nagyon jót beszélgettem.Próbáltam neki barátnőt keríteni,de nem jött össze a dolog.A szakításom után egyre közelebb kerültünk egymáshoz az eddig csak barátnak tartott fiúval.Ez még mindig tart...ő össze akar jönni velem,de a barátaim,sőt a szüleim is szinte megtiltották,hogy vele legyek,mint egy pár.Azt mondják,hogy jobbat érdemlek,mert nem egy álompasi a srác,de a belső kisugárzása nagyon jó hatással van rám.Nagyon aranyos,vicces,de nem tudom,hogy mondhatnám el a környezetemnek,hogy együtt vagyunk...eddig még nem mondtam neki konkrét választ...igent mondanék,mert nagyon kedvelem és örömet okoznék neki...de a nem felé húzok,mert félek a következményektől.De fájdalmat sem akarok neki okozni...Mit tegyek?Mire hallgassak?A szívemre vagy az eszemre?2014. febr. 22. 10:07
1/4 anonim válasza:
Itt nem ez a kérdés, hanem az, hogy másra vagy önmagadra hallgatsz-e?
Én a szívedet tanácsolnám!
2/4 anonim válasza:
Hallgass önmagadra...
A Szüleid NEM TE
Te barátod TE döntesz
3/4 anonim válasza:
sajat magadnak kell hozni a dotest mi ebbe nem segithetunk:) ha ossze jossz wele akkor nem veszitesz semmit se ha nem akkor se sztem tok mind egy
4/4 anonim válasza:
Ha a baráti környezeted azért nem akarja, hogy összejöjjetek, mert dohányzik/piál/stb., akkor tényleg ne járj vele. Ha nincsenek vele ilyen gondok, akkor nyugodtan. De ne azért járjál vele mert sajnálod, hanem azért mert szereted, különben nincs sok értelme, és a fiút is "átvernéd"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!