Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kire hallgassak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyon szeretek.Azt mondja, hogy ő is szeret, de már volt olyan, hogy egy másik csajjal volt de közbe meg nekem panaszkodott arról a lányról és h én kellek neki. Most vége lett a kapcsolata azzal a lánnyal (eltelt 1-2 hónap azóta) és azt mondja h engem szeret meg ilyenek. A barátaim viszont azt tanácsolják, hogy felejtsem el +hogy megint csak játszadozik velem stb. Kinek higgyek? segítsetek2009. jún. 27. 19:10
1/2 anonim válasza:
kelletlen egy srác, ne bízz benne semmiképp. lehet csak tényleg szórakozni akar!
2/2 anonim válasza:
Látatlanba persze nem könnyú tanácsot adni, de szerintem érdemes elgondolkodnod azon, hogy ha egyszer szeret, akkor miért más lányokkal jön össze? Gondolom neked is bejön, akkor viszont nem igazán látom akadályát annak, hogy veled összejöjjön... Innentől kezdve pedig nem is ezzel van a probléma, hanem a sráccal, ezt te is beláthatod. Nekem elég "átverés"-"kihasználás" - szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!