Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy ilyennel?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel jártam,de már csak barátok vagyunk,vagyis már azok se,de ő azt hiszi hogy járunk még.

Volt már hogy öngyilkos lett elvileg azért mert én nem írtam neki vissza fb-n.

Ma meg beléptem az fb-jébe,mert megadta a jelszót és azt látom hogy mindenkinek kibeszélt és csúnya dolgokat írt rólam,lek*urvázott....nekem meg előadja hogy mennyire szeret.

Aztán kiírtam hogy milyen dolog ez és egyből őt védték be hogy én vagyok a szemét amiért kikészítettem.

Én meg megmondtam neki hogy végleg hagyjon békén,de ő meg azzal fenyeget most,hogy felakasztja magát megint ha nem írok vissza neki.

2014. febr. 22. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:

semmit

ne beszélj vele

majd túlteszi magát rajta :)

2014. febr. 22. 00:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Akassza, az ilyenért nem kár.. Elmebeteg, aki fenyeget a felakasztom magam dumával, az csak dumál, aki megtenné, az nem irná meg..
2014. febr. 22. 00:16
 3/10 A kérdező kommentje:
de már 2-szer megtette és most is vissza járkál a kórházba
2014. febr. 22. 00:18
 4/10 A kérdező kommentje:

ezt írta nekem:

"Mindenki alszik a konyhában most felakasztom magamat

És ez a te lelkeden fog száradni

Mert baszol nekem irni

Remélem örülsz

2 perc ha nem válaszolsz megyek

És felkötöm magamat

Esküszöm"

2014. febr. 22. 00:21
 5/10 Moszuke ***** válasza:

tiltsd le.

ha eldobja az életét az nem a te felelősséged.

esetleg hívd fel a tudakozót kérdezd meg, hogy kinek kell bejelenteni ha érzelmileg instabil, öngyilkos jelöltről van tudomásod az ismeretségi körödben, majd beviszik a gumiszobába azt kész.

ennyit tudsz tenni ha nagyon lelkiismeret furdalásod van a sorsa miatt.

2014. febr. 22. 00:22
 6/10 A kérdező kommentje:
a családja is nálunk balhézott amikor másodszor megcsinálta és engem vádolnak,meg fenyegetnek :(
2014. febr. 22. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem is tiltsd le a pibe
2014. febr. 22. 00:27
 8/10 Moszuke ***** válasza:

azokat is tiltsd le és ha balhéznak hívd ki a rendőröket.

ha megszakítod vele a kapcsolatot akkor nem tudnak mit mondani... mi rosszat tehetsz azzal ha nem foglalkozol vele? semmit!

de ha továbbra is foglalkozol vele, írsz neki, stb... akkor joggal b.asztat a családja is téged, hogy mért bánsz így a gyerekkel..

SZAKÍTS MEG MINDEN KAPCSOLATOT VELE és nem tudnak belekötni a viselkedésedbe.

2014. febr. 22. 00:27
 9/10 Egyetemes Gonosz ***** válasza:
54%
A labilis elme selejtes génállományra utal, ami jobb is, ha nem kerül szaporításra, így azt javaslom, hogy biztasd is, hogy megtegye.
2014. febr. 22. 00:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Hívd ki hozzá a mentőket, amikor fenyegetőzik.
2014. febr. 22. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!