Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy ilyennel?
Van egy srác akivel jártam,de már csak barátok vagyunk,vagyis már azok se,de ő azt hiszi hogy járunk még.
Volt már hogy öngyilkos lett elvileg azért mert én nem írtam neki vissza fb-n.
Ma meg beléptem az fb-jébe,mert megadta a jelszót és azt látom hogy mindenkinek kibeszélt és csúnya dolgokat írt rólam,lek*urvázott....nekem meg előadja hogy mennyire szeret.
Aztán kiírtam hogy milyen dolog ez és egyből őt védték be hogy én vagyok a szemét amiért kikészítettem.
Én meg megmondtam neki hogy végleg hagyjon békén,de ő meg azzal fenyeget most,hogy felakasztja magát megint ha nem írok vissza neki.
semmit
ne beszélj vele
majd túlteszi magát rajta :)
ezt írta nekem:
"Mindenki alszik a konyhában most felakasztom magamat
És ez a te lelkeden fog száradni
Mert baszol nekem irni
Remélem örülsz
2 perc ha nem válaszolsz megyek
És felkötöm magamat
Esküszöm"
tiltsd le.
ha eldobja az életét az nem a te felelősséged.
esetleg hívd fel a tudakozót kérdezd meg, hogy kinek kell bejelenteni ha érzelmileg instabil, öngyilkos jelöltről van tudomásod az ismeretségi körödben, majd beviszik a gumiszobába azt kész.
ennyit tudsz tenni ha nagyon lelkiismeret furdalásod van a sorsa miatt.
azokat is tiltsd le és ha balhéznak hívd ki a rendőröket.
ha megszakítod vele a kapcsolatot akkor nem tudnak mit mondani... mi rosszat tehetsz azzal ha nem foglalkozol vele? semmit!
de ha továbbra is foglalkozol vele, írsz neki, stb... akkor joggal b.asztat a családja is téged, hogy mért bánsz így a gyerekkel..
SZAKÍTS MEG MINDEN KAPCSOLATOT VELE és nem tudnak belekötni a viselkedésedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!