Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek!A barátom nem törődik már úgy velem,ha haza jövök a munkából akkor is gépen játszik,egy jó szava nincsen hozzám,ha be is fejezi a játékot,akkor is kiabál velem a pénz miatt! ebben a hónapban késik a fizetésem,mert 20.án kapom meg! Utálok haza jönni ,mert tudom, hogy veszekedni fog velem! Vasárnap főztem egy csomó kaját,ami megmaradt hétfőre,tegnap neki nem volt elég a 10 rántott hús,ezért is én kaptam a lecseszést,hogy mi az,hogy nincsen kaja? szólhattam volna,ha filmet is nézzünk,abba is bele köt,ez miért van az miért úgy? Már nagyon elegem van belőle!Utálok egyszerűen itthon lenni vele! bár egész este játszik,de az a 5 perc is elég amikor hozzám szol,mert kiabál!

Pénz miatt,kaja miatt,Minden mit tegyek már?

#párkapcsolat #pénz #utálom a barátomat
2014. febr. 18. 13:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Próbáljátok megbeszélni! Ha nem akkor hagyd ott!
2014. febr. 18. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Gondolom én,hogy nem egy ilyen emberrel akarod ugye leélni az életed?Ha most ilyen akkor milyen lesz később?

Ő nem dolgozik?

2014. febr. 18. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Mert hagyod, hogy ezt megtegye.

Hiába. Az ilyen palikért élnek-halnak a nők.

Fogadjukn, ha lenne egy pasid aki "szia drágám, nem jött meg a fizud? Nem baj közös kasszán vagyunk. Segítek főzni, úgy is annyit csinálunk, hogy még hétfőre is marad bőven."

Úgy otthagynád, mint a sz.art, mert jó veled.

Én ezt a pacákot, már rég elástam volna a kertben.

2014. febr. 18. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
növessz agyat és hagyd ott. már ezer éve ezt kellett volna tenned.
2014. febr. 18. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem érdemel meg . Ez a kapcsolat már átment abba a fázisba,ahonnan már nincs visszaút, a megszokás utáni gyűlöletbe. Csak akkor lehetsz érdekes számára,ha nem szolgálod ki,ha meg kell küzdenie érted -de ahogy itt leírtad ,szerintem inkább félsz tőle,hogy esetleg bántani fog,ha nem úgy csinálod ,ahogy szeretné .. Ha igy van menekülj tőle !
2014. febr. 18. 13:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha már most átment ilyen gyűlölködésbe akkor szinte semmi esély, hogy ez javuljon.

A barátod ilyen marad, nem tudsz rajta változtatni.

Azt tudod tenni, hogy megbeszéled vele ezeket a dolgokat és, ha nem változik (már fentebb leírtam az álláspontom) akkor elhagyod.

2014. febr. 18. 13:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Az ember azért él párkapcsolatban, hogy boldog legyen. Nálatok ez már rég nincs meg, a leírtak alapján. Állj a sarkadra és próbáld megbeszélni vele, higgadtan. Ha kiabálni kezd, őrizd meg a hidegvéred és mosolyogj rá, hátha ettől észre veszi magát. Ha nem tudtok kompromisszumot kötni, vagy nem változik, akkor hagyd el. Nem jó az ilyenek felett szemet hunyni és sokáig húzni, mert tönkretesz téged is.
2014. febr. 18. 13:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy vele nem lehet megbeszélni,én tényleg probálok jó barátnő lenni.Jó énis hibás vagyok ,mert nem kaptam meg a fizetésemet.De ő is nézzen magába..
2014. febr. 18. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért lennél hibás amiért nem kaptad meg időben a fizut?

Vedd már észre, hogy te már csak egy rabszolga vagy!!!!

Ha van egy csöpp eszed, még ma elzavarod, vagy elköltözöl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. febr. 18. 14:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele telefonon, de csak kiabál velem!,hogy neki csak a pénz a baj,és én vagyok a hibás,100%--ban
2014. febr. 18. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!