Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom mit kezdjek?
Párkapcsolatban élek!A barátom nem törődik már úgy velem,ha haza jövök a munkából akkor is gépen játszik,egy jó szava nincsen hozzám,ha be is fejezi a játékot,akkor is kiabál velem a pénz miatt! ebben a hónapban késik a fizetésem,mert 20.án kapom meg! Utálok haza jönni ,mert tudom, hogy veszekedni fog velem! Vasárnap főztem egy csomó kaját,ami megmaradt hétfőre,tegnap neki nem volt elég a 10 rántott hús,ezért is én kaptam a lecseszést,hogy mi az,hogy nincsen kaja? szólhattam volna,ha filmet is nézzünk,abba is bele köt,ez miért van az miért úgy? Már nagyon elegem van belőle!Utálok egyszerűen itthon lenni vele! bár egész este játszik,de az a 5 perc is elég amikor hozzám szol,mert kiabál!
Pénz miatt,kaja miatt,Minden mit tegyek már?
Gondolom én,hogy nem egy ilyen emberrel akarod ugye leélni az életed?Ha most ilyen akkor milyen lesz később?
Ő nem dolgozik?
Mert hagyod, hogy ezt megtegye.
Hiába. Az ilyen palikért élnek-halnak a nők.
Fogadjukn, ha lenne egy pasid aki "szia drágám, nem jött meg a fizud? Nem baj közös kasszán vagyunk. Segítek főzni, úgy is annyit csinálunk, hogy még hétfőre is marad bőven."
Úgy otthagynád, mint a sz.art, mert jó veled.
Én ezt a pacákot, már rég elástam volna a kertben.
Ha már most átment ilyen gyűlölködésbe akkor szinte semmi esély, hogy ez javuljon.
A barátod ilyen marad, nem tudsz rajta változtatni.
Azt tudod tenni, hogy megbeszéled vele ezeket a dolgokat és, ha nem változik (már fentebb leírtam az álláspontom) akkor elhagyod.
Miért lennél hibás amiért nem kaptad meg időben a fizut?
Vedd már észre, hogy te már csak egy rabszolga vagy!!!!
Ha van egy csöpp eszed, még ma elzavarod, vagy elköltözöl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!