Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek? Várjam meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek? Várjam meg, amíg Ô keres?

Figyelt kérdés

Van egy 31 éves barátom, aki elég messze lakik... Szeptember végén ismerkedtünk meg, november óta együtt vagyunk, együtt is karácsonyoztunk, aztán megromlott a viszonyunk egy kicsit...vagyis eléggé, de végül azt mondta szeret, nem tud elengedni és igyekeztünk rendbehozni a kapcsolatunkat. Tegnap viszont leírtam neki a kétségeimet, hogy hát... lehet hogy nem szeret, hogy mi van ha csak szórakozik meg hasonlókat... meg hogy szeretnék néha a fejébe látni... átgondolva jogos a haragja... Azt reagálta rá, hogy ez neki rosszul esik meg hát hogy majd keres, mert haragszik... Ez azt jelenti hogy tényleg szeret? És most várjak, hogy kiengesztelôdjön vagy mit tegyek?

18/L

2014. jan. 31. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Abszolút nem jogos a haragja. Nem mondhatod el neki a kétségeid, csendbenkéne tűrnöd, vagy ő mégis ezt hogy gondolja? Majd keres, mert haragszik.... és hogy jön ide az, hogy szeret?? Ne legyél buta. Hagyd a fenébe és keress egy olyan srácot, aki korban is hozzád illik; plusz nem kakil a fejedre.

L22

2014. jan. 31. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy jön ide, hogy ez volt a lényege, hogy megkérdôjeleztem, hogy szeret-e. És azért írtam, hogy jogos, mert nekem sem esne jól, ha ô megkérdôjelezné, bár mondtam neki, hogy ilyenkor, amikor meginog a hitem egy picit, csak támogatnia kéne... De ô most megsértôdött én meg fôljek a levemben kb... :/
2014. jan. 31. 12:26
 3/4 anonim válasza:
Férfiúi büszkeség!! A férfiak nem olyan egyszerű esetek mint mi nők! Nekik nem könnyű kimondani hogy szeretlek drágám,ők inkább magukban tartják,mert egy kihasználható pont ez nekik,ha bevallják mit éreznek! Ők könnyebben megsértődnek ha megkérdőjelezik őket! Szeret téged,mert kitart melletted úgy hogy te gyereke vagy ő meg férfi! Keresni fog csak adj neki időd,ne lihegj a nyakába,mert azt egy férfi se szereti! A férfiak sokkal gyengébbek mint a nők,nekik nem könnyű kimondani olyan szavakat amit a nők kimondanak! Mi nők meg olyanok vagyunk ha nem mondják egy hosszabb idő után sem,akkor biztos hogy csak kihasznál meg ilyenek,ha csak használna akkor nem lenne ennyi idő után is veled és nem töltötte volna vele a karácsonyt! Ő 31éves ,te 18 neki lehetnének kétségei mert te még fiatal vagy,mennyi pasival találkozhatsz akik a te korod beliek! Szóval a férfiak lehetetlen megérteni!
2014. jan. 31. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Szokta írni, mondani... de amúgy igen... elég toleráns velem szemben... de akkor hagyom, hogy lenyugodjon. :) köszi :)
2014. jan. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!