Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek egy kapcsolatot egy idősebb pasival vagy várjam meg míg felnőnek hozzám a fiúk?
18/L vagyok és még nem volt barátom. A külsőmmel szerintem nincs gond, hanem mindig a saját korosztályomból válogattam vagy max. 2-3 évvel idősebbekből, de az az igazság, hogy az érettebb srácokat kedvelem és én is bejövök nekik, mert leginkább ők közelednek, de az eszem a helyén van és azt mondom, hogy állj! 26-27-28 éves férfiakkal fölösleges kezdenem, mert esetleg más tervei vannak, vagy sokkal komolyabban gondolja, mint én. Nem csak a külsejük miatt kedvelem őket, hanem a gondolkodásmódjuk miatt és hogy érettek, nem gyerekesek, nem felelőtlenek...
Szerintetek próbáljak ki egy kapcsolatot egy idősebb pasival vagy várjak míg felnőnek hozzám a fiúk?
Mit veszíthetsz? :)
Amúgy meg úgyis a hibáiból tanul az ember! :DD
Inkább tedd meg mint hogy később megbánd. Lehet most találod meg az Igazit! :))
Sok sikert!
Ha gondolod ismerkedhetnénk... tököm tele van az olyan csajokkal, akikkel nem lehet normálisan elbeszélgetni.Dobj egy privátot.
20/F
K*vára nem gondolkodnak érettebben! Ott vannak a 18éves ÉRETT fiúkák is. Csak emiatt nem találsz magadnak semmit, mert ha így állsz hozzá, akkor a stílusod is elég érdekes lehet... Csak mint a többinek...
Nem a répagatyás b*zikat kell nézni, akik drogoznak, cigiznek és isznak megállás nélkül, hanem, akikben azt látod, hogy kicsit más...
Imádom, amikor általánosítanak és egyesek magukban a hibákat nem keresik... Mi az, hogy felnőnek hozzád a fiúk??? Mert szerinted ez érett gondolkodás, hogy általánosítasz és egy csalódás miatt próbálsz megtérülni? Hát gratulálok... Te is annyira érett lehetsz!
De a többiek válasza is kiábrándító kicsit, sok sikert... :)
Az olyan 28éves "férfi", aki meg 18 alattiakra bukik, annak meg tapsolva gratulálok, hogy nem sikerül a saját korosztályukból válogatniuk! Ennyire komolyak!
Pusz
Akkor még meg is érteném, h az IDŐSEBB és emiatt talán érettebb pasikra buksz, ha az lenne a bajod, h a veled egyidősek még nem akarnak komoly kapcsolatot, te meg 3 éven belül gyereket szeretnél. De nálad nem erről van szó, pont ez az, amitől félsz. Az a baj, h kicsi tapasztalat alapján általánosítasz. (úgy értem, h kis tapasztalat, h akiket ismerhet egy ember összesen... hát az még nagyon távol van a statisztikától...)
Van ebben a korosztályban is értelmes srác, csak keresni kell.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!