Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek!A barátom nem törődik már úgy velem,ha haza jövök a munkából akkor is gépen játszik,egy jó szava nincsen hozzám,ha be is fejezi a játékot,akkor is kiabál velem a pénz miatt! ebben a hónapban késik a fizetésem,mert 20.án kapom meg! Utálok haza jönni ,mert tudom, hogy veszekedni fog velem! Vasárnap főztem egy csomó kaját,ami megmaradt hétfőre,tegnap neki nem volt elég a 10 rántott hús,ezért is én kaptam a lecseszést,hogy mi az,hogy nincsen kaja? szólhattam volna,ha filmet is nézzünk,abba is bele köt,ez miért van az miért úgy? Már nagyon elegem van belőle!Utálok egyszerűen itthon lenni vele! bár egész este játszik,de az a 5 perc is elég amikor hozzám szol,mert kiabál!

Pénz miatt,kaja miatt,Minden mit tegyek már?

#párkapcsolat #pénz #utálom a barátomat
2014. febr. 18. 13:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Es akkor most mi is a valos kerdes ? Pakolj .. Csak rosszabb lesz :(
2014. febr. 18. 15:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Még együtt vagytok?!?!?!?!?! Elég baj!!!!!!!!!
2014. febr. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!