Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy 24 éves fiú egy 14 éves lányt őrülten szeret?
Szia!
Szerintem ez kicsit beteges...
Oké, h mi nők korábban érünk, de 14 éves kislánytól egy felnőtt 24 éves srác, hát elég furán jön ki a dolog.
Gondolhatod, h könnyen írom, ezt mert nem voltam szerencsére ilyen szituban, de elég fusztráló lehet a dolog.
Próbálj meg valahogy hatni a haverodra és megértetni vele, h nem ér annyit a kiscsaj, h tönkrevágja magát miatta. (Meg a lány részéről gondolom vmi apró fellángolás volt, hiszen abban a korban van, még akkor is, ha 17-nek néz ki)
A barátodat próbáld meg kimozdítani valamerre, akár a közös haverokkal (nem feltétlenül kocsmára gondolok) és igyekezzetek meggyőzni, h túl kell lépnie a dolgot.
Van ilyen. Ebből látszik, hogy tényleg szereti, és nem csak lefektetni akarta.
Egyébként emg 14..24, 10 év... nos, vannak olyan 14 évesek, akik előbb néznek ki érett nőnek, mint kisgyereknek. Plusz ha a pasi kicsit gyerekesebb, simán normális.
írtad, hogy a csaj 17-nek néz ki. de ez mindegy is, akkor is csak 14 marad. a haverod megy egy csöppet peches. ne agyalj rajta miért szereti, ő szereti, tetszik neki és kész. ezt dobta a gép, még ha nem is valami jó leosztásban.
de hogy áttérjünk a dolgok biológiai oldalára, akkor kifejtem.
az ember orrának felső részén olyan illatérzékelő receptorok vannak, amik a másik nem (rosszabb esetben a saját neme) illatát érzékelve gerjednek. az agy feldolgozza az infókat, amik bejutnak. akkor jó a pár, ha genetikailag minél jobban eltér a másikétól, mert az utód annál változatosabb géneket örököl, ha összeáll a két ember. valszeg a haverodat megcsapta a csaj illata, ezért van úgy oda a lányért.
de ez még nem biztos, ez csak egy plussz pofon az élettől :D egy szó min 100 a barátod, nagyon nagyot szív, amiért pont ezt fogta ki. ha eldugul az orra, majd kiábrándul XD
21/L
Miért a lányt sajnáljátok, amikor a srác készült ki?? Érdekes. (L)
Jó lenne eldöntené a csajszi, hogy szereti-e egyáltalán, nem csak barátnőknek mutogatni használja. A haver vagy te meg remélem összeszedi magát.
sztm nem betegség ugyanígy vagyok csak nem tudom már lekoptatni xd...
14 éves vagyok és rám is ezeket a dolgokat mondják és tényleg megveszik értem ezért bántam meg h találkozgattam vele bátorítottam ezélltal jobban megkedvelt am gonodolj bele mit akarhat 24 éves egy 14 től na de mind1
próbáld elvinni vm jó helyre ahol bomba csajok vannak:P
simán lehetséges, és ha a csaj meg nem szereti, akkor meg ultranagy szívás. csak az mondja hogy nem lehetséges és nem normális a srác aki nemvolt hasonló helyzetben. van amikor nem tudsz mit tenni, és beleszeretsz olyanba, akibe nem kéne... :( én inkább a srácot sajnálom... eltudom képzelni min megy át
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!