Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretsz egy fiút ő miért nem szeret viszont? Inkább vonzódik az exéhez aki számtalanszor kihasználta
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon szerelmes voltam belé, 22éves én 19 vagyok és nagyon rossz érzés:( nem tudtam elérni hogy belémszeressen, a kapcsolatunk alatt (ami 2hónapig tartott) csak az exéről tudott bezélni, majd kidobott miatta:/ 2évig együtt voltak és a lány kihasználta, megcsalta többször, közben mondogatta neki hogy mindennél jobban szereti stb. és most megint összejött vele! de miért? miért nem jó neki ha valaki tényleg szereti és nem csak kihasználni akarja?utálom a csajt, nagyon ellenszenves és nem is olyan hú de szép:/ nem tudom mit eszik rajta.. Valakinek hasonló tapasztalata van? Meg tudjátok magyarázni h miért ez kell az embereknek? Nekem pl miért ő kell ha csak kihasznált? erre nem tudok rájönni2014. febr. 20. 18:51
2/2 Moszuke válasza:
neked nem Ő kell hanem az az idealizált pasi akinek te ŐT hiszed. ez a pasi egy nyomorék, te ráaggattál a fejedben mindenféle jó belső tulajdonságokat és ebbe vagy szerelmes, ez hiányzik, nem a pasi önmaga.
a pasi téged pedig csak egy eszköznek használt ami helyrepofozza az önbecsülését rövidtávon. ez megtörtént és mint minden eszközt visszatett szépen a helyére téged ahová való vagy. a polcra, a garázsba, akárhova..
ezt ami te voltál neki kemény 2hónapig amolyan felejtőcsaj, pótcsaj néven emlegetik a népek, esélyed sem volt komoly kapcsolatot kialakítani az illetővel.
azt hiszem ezzel mindent megválaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!