Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számtalanszor tapasztaltam, hogy a "nem" ritkán jelent nemet a nőknél. Legtöbbször azért utasítanak vissza, hogy teperj jobban, küzd még jobban az igenért. Nektek mi a véleményetek erről?
jó észrevétel. mi lányok már csak ilyenek vagyunk. reménykedünk, hogy a fiú gondolatolvasó és tudja mit tegyen minden szó nélkül...
L/20
van akinél , igen ezt jelenti, de van akinél nem!
szóval ha ha tényleg érdekel a lány, akkor megpróbálod még 1x de úgy h beleadsz apait anyait!
és ha nem akkor nem..
Nálam a nem az = nem érdekelsz tűnj innen
Az hogy küzdj meg értem az = TALÁN, NEMTUDOM
ucsó komentelőnek:
Akkor te 1 frigid k*rva vagy :D
egyébként nagyon sokat jelent, hogyha 'nem'-et mondasz, hogy utána a fiú még is megpróbál-e valamit kitalálni, vagy jobban a közeledbe férkőzni még ennek ellenére is. sok minden lejön.
nekem az a tapasztalatom, hogy a 'mai' fiúk nagyon könnyen feladják..mondod, hogy nem, vagy talán, és egyből továbbmennek, olyat keresnek aki igent mond. meg se próbálják megkedveltetni magukat, vagy legalábbis ha kicsit látnám azt, hogy érdekli a dolog, és jobban megpróbálna küzdeni..én meg úgy vagyok vele, hogy jó, akkor menj tovább és keress egy olyat, aki hamar szétteszi a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!