Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felb*szott, de nagyon, veszeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felb*szott, de nagyon, veszekedtünk. Utóbbi időben elég sokszor előfordul. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon jól megvagyunk, jól elbeszélgetünk, megvagyunk, de az utóbbi 1 hónapban csúnyán szoktunk balhézni. Megjegyzem, én sosem kötök bele semmibe, de szóvá teszem, ha ez+az nem tetszik, sosem provokálok, és ha elkezdi a provokációt (van egy dolog, amit még régen csináltam, számtalanszor megbántam azóta, bocsánatot kértem, de mindig ezzel jön elő, elég gyakran), akkor eleinte próbálom viccesre venni a figurát, elviccelni a dolgot, de van egy pont, ahol azt mondom, elég, és visszamondogatom Neki a dolgokat. És akkor lelkiismeretfurdalásom van (Neki nem hiszem)... Mit csináljak? Szeretem, szerintem szeret Ő is, ha nem is annyira, mint én Őt... De nem akarom ezek miatt elveszíteni...
2009. dec. 10. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na mondom én pont olyan mint én.Eszébe jut és utána kész.Nem számít hogy előtte tök jól elvagytok.Tudod én min akadtam ki?Azon hogy iwiwen 653 nőt jelölt be igennel a csajok és pasik alkalmazásba.idióta dolog ezen kiakadni?tuti.de mindenki más és mindenkinek más esik rosszul!nekem pl ez elég rosszul esett.mai napig szóba tudnám hozni neki...nem vagyunk 1szerű esetek
2009. dec. 10. 16:10
 12/18 A kérdező kommentje:

Azóta természetesen eltűnt. Nem kerestem, de felmentem MSNre, és nincs ott. Biztos rejtettben van.

Hát, amúgy, ne haragudj, bár "akkora" baj lenne, mint Nálatok. :)

2009. dec. 10. 17:24
 13/18 errre ***** válasza:

már alapbol az bunkó h Felb*szott.

Kapcsolaton belül meg őszintének kell lenned..ha érintett ha nem.Elviccelni sem kéne.A lányok érzékenyebbek.

Ne szenvedtesd!

2009. dec. 10. 18:16
 14/18 errre ***** válasza:
és abba is gondolj bele, hogy vajon miért önti el a harag. biztosan nem a semmiért..azért magadrol is irhatnál pár sort, hogy te milyen vagy meg mennyire nem gondolkodsz, és egyébként kérdezd meg a lányt h mit csinálj..csak ő tudja megmondani h mivel kaphatod vissza.....
2009. dec. 10. 18:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Ne bolondozz, konkrétan kérdeztem, nagyon hosszan rágtam a fülét, sokat beszélgettünk, már kérdeztem azt, mivel tehetném jóvá, hogy tehetném jóvá, azt mondja, sehogy. Csak azt nem értem, akkor miért bánt vele.
2009. dec. 10. 18:34
 16/18 errre ***** válasza:

azért bánt vele, mert őt bántja.és szerinted jól esik neki az, hogy te mások véleményét kéred ki?

mióta vagytok együtt?

A bűneiddel számolnod kell..ne őt vedd elő, hogy ő bánt..valószinű, hogy nem jó kedvéből.

2009. dec. 10. 18:43
 17/18 A kérdező kommentje:
De annyiszor akartam jóvátenni, annyi módon... Nem tud róla, hogy más véleményét kérem ki... Július óta.
2009. dec. 10. 18:46
 18/18 errre ***** válasza:

azt hittem több ideje vagytok együtt.

hát akkor sok sikert!

vegyél neki virágot.kedveskedj.

2009. dec. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!