Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felb*szott, de nagyon, veszekedtünk. Utóbbi időben elég sokszor előfordul. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon jól megvagyunk, jól elbeszélgetünk, megvagyunk, de az utóbbi 1 hónapban csúnyán szoktunk balhézni. Megjegyzem, én sosem kötök bele semmibe, de szóvá teszem, ha ez+az nem tetszik, sosem provokálok, és ha elkezdi a provokációt (van egy dolog, amit még régen csináltam, számtalanszor megbántam azóta, bocsánatot kértem, de mindig ezzel jön elő, elég gyakran), akkor eleinte próbálom viccesre venni a figurát, elviccelni a dolgot, de van egy pont, ahol azt mondom, elég, és visszamondogatom Neki a dolgokat. És akkor lelkiismeretfurdalásom van (Neki nem hiszem)... Mit csináljak? Szeretem, szerintem szeret Ő is, ha nem is annyira, mint én Őt... De nem akarom ezek miatt elveszíteni...2009. dec. 10. 14:22
11/18 anonim válasza:
Na mondom én pont olyan mint én.Eszébe jut és utána kész.Nem számít hogy előtte tök jól elvagytok.Tudod én min akadtam ki?Azon hogy iwiwen 653 nőt jelölt be igennel a csajok és pasik alkalmazásba.idióta dolog ezen kiakadni?tuti.de mindenki más és mindenkinek más esik rosszul!nekem pl ez elég rosszul esett.mai napig szóba tudnám hozni neki...nem vagyunk 1szerű esetek
12/18 A kérdező kommentje:
Azóta természetesen eltűnt. Nem kerestem, de felmentem MSNre, és nincs ott. Biztos rejtettben van.
Hát, amúgy, ne haragudj, bár "akkora" baj lenne, mint Nálatok. :)
2009. dec. 10. 17:24
13/18 errre válasza:
már alapbol az bunkó h Felb*szott.
Kapcsolaton belül meg őszintének kell lenned..ha érintett ha nem.Elviccelni sem kéne.A lányok érzékenyebbek.
Ne szenvedtesd!
14/18 errre válasza:
és abba is gondolj bele, hogy vajon miért önti el a harag. biztosan nem a semmiért..azért magadrol is irhatnál pár sort, hogy te milyen vagy meg mennyire nem gondolkodsz, és egyébként kérdezd meg a lányt h mit csinálj..csak ő tudja megmondani h mivel kaphatod vissza.....
15/18 A kérdező kommentje:
Ne bolondozz, konkrétan kérdeztem, nagyon hosszan rágtam a fülét, sokat beszélgettünk, már kérdeztem azt, mivel tehetném jóvá, hogy tehetném jóvá, azt mondja, sehogy. Csak azt nem értem, akkor miért bánt vele.
2009. dec. 10. 18:34
16/18 errre válasza:
azért bánt vele, mert őt bántja.és szerinted jól esik neki az, hogy te mások véleményét kéred ki?
mióta vagytok együtt?
A bűneiddel számolnod kell..ne őt vedd elő, hogy ő bánt..valószinű, hogy nem jó kedvéből.
17/18 A kérdező kommentje:
De annyiszor akartam jóvátenni, annyi módon... Nem tud róla, hogy más véleményét kérem ki... Július óta.
2009. dec. 10. 18:46
18/18 errre válasza:
azt hittem több ideje vagytok együtt.
hát akkor sok sikert!
vegyél neki virágot.kedveskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!