Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felb*szott, de nagyon, veszeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felb*szott, de nagyon, veszekedtünk. Utóbbi időben elég sokszor előfordul. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon jól megvagyunk, jól elbeszélgetünk, megvagyunk, de az utóbbi 1 hónapban csúnyán szoktunk balhézni. Megjegyzem, én sosem kötök bele semmibe, de szóvá teszem, ha ez+az nem tetszik, sosem provokálok, és ha elkezdi a provokációt (van egy dolog, amit még régen csináltam, számtalanszor megbántam azóta, bocsánatot kértem, de mindig ezzel jön elő, elég gyakran), akkor eleinte próbálom viccesre venni a figurát, elviccelni a dolgot, de van egy pont, ahol azt mondom, elég, és visszamondogatom Neki a dolgokat. És akkor lelkiismeretfurdalásom van (Neki nem hiszem)... Mit csináljak? Szeretem, szerintem szeret Ő is, ha nem is annyira, mint én Őt... De nem akarom ezek miatt elveszíteni...
2009. dec. 10. 14:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Próbáltad már megbeszélni vele? Úgy értem nem veszekedés közben, hanem nyugodtan, békés környezetben. Valószínűleg az a dolog, amiről írtál az idegesíti és piszkálja a csőrét. Lehet nem tud napirendre térni felette. Mondd meg neki, hogy bánt téged, ha mindig felhozza, elégedjen meg vele hogy amúgy is rosszul érzed magad miatta és lépjetek már túl rajta akármi is történt. Vagy mondja már meg mit tegyél, hogy megbocsásson neked. Szerintem egy próbát megér. Tedd csak nyugodtan szóvá, hogy mi idegesít. Máshogy nem működik egy kapcsolatban.

Egyébként mit tettél, hogy ennyire megbántottad?

2009. dec. 10. 14:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam párszor, úgy felhúzza magát, hogy újból veszekedés lesz belőle, én meg ezt nem akarom. És azt mondja, sosem fog megbocsátani nekem, meg hogy örüljek, hogy velem van... Eltitkoltam valamit, ami elég nagy fajsúlyú, de később elmondtam (1 hónapra rá). Nem olyan jellegű, ami Őt közvetlen érinti. De elég nehéz megemészteni.
2009. dec. 10. 14:47
 3/18 A kérdező kommentje:
De annyit tettem azért, hogy "jóvátegyem", hogy mindenki, akit ismertem (jó barátaim), azt mondta, már rég megbocsátott volna nekem. És Ő még mindig itt vekeng rajta, meg néha a pofámba csapja az egészet.
2009. dec. 10. 14:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóét próbáld ki mindenképp, ha meg végleg mindig veszekedés lesz belőle, akkor hívd fel rá a figyelmét, vagy egyezzetek meg valamiben, (pl ő sem hozza fel ezt meg azt az "esetet" állandóan, akkor te sem nyaggatod stb...). Ha meg veszekedtek, akkor az a legjobb ha nyugodt hangnemmel, normális stílusban beszélsz (legalább te), nem pedig ordibáltok és mindennek elhordjátok egymást.:P Ha végleg nem megy ilyen veszekedéseknél legközelebb hagyd ott vagy menj el. Ha valóban szeret akkor elgondolkozik magában és rájön a saját hülyeségeire, ez tapasztalat.
2009. dec. 10. 15:39
 5/18 anonim ***** válasza:
Te nem véletlenül az én barátom vagy?:) Nálunk is pontosan ugyan ez van!
2009. dec. 10. 15:42
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát most otthagytam. Nem értem, miért kell még mindig ezzel cseszegetnie. Tudja jól, hogy emiatt fogytam 10 kilót, meg ilyesmi.. És mindig előhozza, én nagyon szeretem, de nem értem, minek bánt...
2009. dec. 10. 15:43
 7/18 A kérdező kommentje:
Szőke vagy, kék szemmel, érzéki ajkakkal, eszméletlen keblekkel, hihetetlenül nőies alakkal, 165 cm magas, és tizenéves? :P Ha igen, akkor igen. :D
2009. dec. 10. 15:43
 8/18 anonim ***** válasza:
Oh akkor nem én vagyok az:D Én barna hajú vagyok.Amúgy meg írd le hogy mi az a dolog amivel megbántottad.Nem tudom milyen típusú a barátnőd,én olyan vagyok hogy 1 sérelmet éveken keresztül képes vagyok felhozni,van hogy nem mond semmi rosszat barátom csak simán eszembe jut és leb@szom.Ez azért van mert eléggé rosszul esik,biztos neki is és nem nagyon tudja megemészteni.Igazából szerintem te nem tudsz nagyon csinálni semmit,lehet hiába beszéled meg vele,amíg nem tudja feldolgozni addig úgyis vita van belőle.A szavak semmik,próbáld inkább tettekkel bizonyítani mennyire fontos neked.Nem a nagy tetteken hanem az apróságokon van a hangsúly sztem->az ördög a részletekben rejlik!
2009. dec. 10. 15:48
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy ha őt ez közvetlen nem érinti, miért haragszik még mindig? Nem egyszerű eset. Sajnos hiába vagyok csaj, akkor sem tudom megmondani, mi játszódhat le a fejében.

Végül is neked is jogod van eltitkolni valamit és később elmondani. Mivel nem érintett benne közvetlenül igazából nem tartozik annyira rá. Próbálkozz még, hátha megenyhül és elmondja miért bántja ez. Esetleg meséld el neki, hogy miért nem mondtad el rögtön. Mondjuk, hogy nem akartad vele idegesíteni, téged is nyomasztott, nem akartad, hogy a kapcsolatotok útjában álljon. Szerintem azt is nyugodtan megmondhatod neki, hogy te nem akarsz vele veszekedni, mert szereted, fontos neked a kapcsolatotok és neked nem esik jól, ha olyasmin veszekszetek, aminek már nincs aktualitása. Ha ezt nyugodtan előadod neki, akkor meg fogja érteni. Ha nem akkor nem tudom mit kellene tenned. Legyen már annyira felnőtt és értelmes, hogy elfogadja és nem hozza szóba megint.

Nekem is volt már hasonló problémám a barátommal. Megmondtam neki mit gondolok, ő is megmondta, aztán megértette, hogy engem ez bánt, azóta nem hozza fel. Ugyan ez fordítva működik. Neki is volt, amit nem mondott el nekem, haragudtam, de megértettem. Nem kell egy kapcsolatban mindent megosztani a másikkal.

2009. dec. 10. 15:48
 10/18 A kérdező kommentje:

Tettekkel is próbáltam: jobban figyelek Rá, többet hagyom a barátnőivel lenni (mert egyébként eléggé ragaszkodó vagyok), stb. De mindig felhozza, és néha én ezt már nem bírom hűvös fejjel végigcsinálni, pedig ritka, hogy engem kihozzanak a sodromból. Mondjuk most beteg, lehet azért is volt ennyire ilyen..

Mert azt hiszi, hogy becsaptam. Nem akarom leírni, mert elég hosszú, és egyedi eset. De nem figyel rám. Elönti a harag, és nem gondolkodik. Néha annyira jól megvagyunk, és akkor néha kattan egyet az agya, és rákezd...

2009. dec. 10. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!