Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a rendes, romantikus fiúk? Kivesztetek teljesen, vagy még csak kihaló félben vagytok?
Nem hiszem el, hogy a XXI. században nem lehet találni egy rendes, értelmes férfit 30 alatt, aki még romantikus lelkületű is lenne.
Miért jó az a férfiaknak, hogy megd*gnak egy lányt, aztán arrébb állnak?!
Ha így jártál, akkor figyelj jobban! Van az a lány akivel ezt lehet, mert ismerek egyet, csak még nem annyira tudja rólam. :) A másik végleten már túl vagyok és belegebedtem közben majdnem. Szóval kutyából nem lesz szalonna, centire voltam a strici titulustól, de pont annyira (remélem!!!), hogy legyen még visszaút és hős szerelmesként álmodozhassam át az életet egy szőke tündérkével!
'Lassú ez a mobilnet, de jön a kábel nemsoká. hehhehe :)
Megint egy általánosítás.Nem tudom mit pattogsz kérdező...
Apád is azt mondta hogy hülye vagy -.-'
borsodi vagyok; erre felé sok a tapló meg a kisebbségi. ne értsetek, semmi bajom sincs azokkal, akik normálisan viselkednek.
facebookon? nem mondod!! nincs véletlenül egy szintén ilyen tulajdonságokkal megáldott fiú testvére?
Kedves utolsó kommentező!
Sajnálattal látom, hogy te pont a tahóbbik fajta vagy.
Ide olyan emberek írásait várom, akik szerint is veszélyben van a romantikus férfi a partyribancoknak, meg a sok szarság miatt.
Neked csak gratulálni tudok, hogy a héten már 3 qrvát is megdöngették! Nagy ember lehetsz -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!