Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a rendes, romantikus fiúk? Kivesztetek teljesen, vagy még csak kihaló félben vagytok?
Nem hiszem el, hogy a XXI. században nem lehet találni egy rendes, értelmes férfit 30 alatt, aki még romantikus lelkületű is lenne.
Miért jó az a férfiaknak, hogy megd*gnak egy lányt, aztán arrébb állnak?!
Én ilyen vagyok, de csak barátnak kellek a nőknek épp ezért, mert nem vagyok olyan, hogy szia, dugunk? típus:S
21f
Én úgy vagyok vele, hogy buliban mindenki teszi magát, főleg a férfiak, hogy milyen nagyarcok. Az utóbbi időben elment a kedvem a buliba járástól; eléggé megszaporodtak a "helló bébi, jössz egy körre" meg "hátul budiban/kertben leszophatsz" ismerkedős szövegek.
Szívesebben járok koncertekre. :)
Te ennyire nem tudsz olvasni?!?!?!
Most mondom, hogy nem szoktam bulizni járni!!
Tény, hogy lányok közül csak kevesen vágynak meghittségre fiatal korban. De én ilyen közegben nőttem fel, szüleimtől is ilyet látok, szóval én IGÉNYLEM a sétát a parkban, egy mozizást, sütizést a cukrászdában.
Utolsó kommentes, te is rossz helyre nyúltál, mint én a legutóbbi partneremmel. Szíve szerint már az 1. héten meg akart fektetni, de valahogy tűrt, és mint utóbb kiderült, csak azért játszotta meg a hős szerelmest, mert meg akart kapni.
Sajnos sok az ilyen féreg mind a két nemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!