Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látok néha lányokat kiakadni valamin, és ilyenkor rácsapnak az asztalra, vagy elhajítanak valamit ami a kezükben van. A barátjukra is ráemelik a kezüket ők?
nyertes próbálkozás részemről, tavaly próbálták törvénybe iktatni a lelki bántalmazás fogalmát
csak idő kérdése ,)
Tehát még mindig nem büntetőjogi tétel a lelki bántalmazás. Akkor mi a kérdés?
Aki önkéntelenül elviseli lelki bántalmazást, az még mindig megérdemli, körülményektől függetlenül.
Mivel a lelki bántalmazáshoz nincs szükség testi fenyítésre, korlátozásra, így az elviselése szigorúan önkéntes alapon történhet. Ha nem bírod a lelki terrort, megszakítod a kapcsolatot a nővel/férfival. Ha a helyzet súlyosbodik, tettlegességig vagy stb, akkor pedig feljelentés és kész.
A mondanivalóm lényege, hogy bármilyen helyzetben megvan a lehetőséged arra, hogy meg tedd a kellő lépéseket. De ha ezt magadtól nem méred fel, akkor taigetosz+.
Szerintem nem.
Mikor én is mérges vagyok, pl odacsapom a könyvet, füzetet, elkezdek piszkálni valamit,ha nem akarok feltűnő lenni.
Viszont mikor veszekedtünk is a párommal, meg sem fordult volna a fejemben őt megütni vagy akármit is, attól függetlenül,mennyire volt ő a hibás. Akkor is valamin levezettem a feszültséget, de az a valami sosem volt és nem is lesz a párom. Elásnám magam mélyre ha ilyen történne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!