Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy kibéküljünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy kibéküljünk?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal,már veszekedtünk párszor de most komolyabbnak tűnik.Le akart velem feküdni de én nem akartam és ezen jól összevesztünk.Félek,hogy csak ki akart használni,mert most meg szünetet kért,nem is keres,nem is érdeklem.Viszont akkor minek járt le hozzám folyton mármint sétálni.Sokszor mondta,hogy most sétáljunk ne menjünk be hozzánk,figyelmes volt velem,volt hogy kaptam tőle csokit stb.szóval azért nem vagyok benne biztos,hogy csak le akart fektetni.Bizonytalan vagyok,most a suli sem megy,nem tudok enni se aludni.Hogyan beszélhetném meg vele?Nem akarom elveszíteni és addig kéne vele beszéljek ameddig nem lesz túl késő.

15/L

2014. febr. 18. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne bekülj ki vele, ha igazán szeretne, tudna várni. 15 évesen amúgy se kéne szexelned. Mondom ezt én 16 évesen...
2014. febr. 18. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem akartam és azt hittem,ő ezzel tisztában van.Mellesleg meg sem kérdezett csak bepróbálkozott..
2014. febr. 18. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy rendes pasi nem veszekszik emiatt, hanem türelmes. A két hónap amúgy sem olyan sok idő. Szerintem ne akarj vele kibékülni, mert ott folytatódna a dolog ahol abbamaradt, le akarna fektetni, te meg lehet h büntudatból belemennél, ami nem az az élmény 15 évesen amire neked szükséged van.
2014. febr. 18. 19:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van,köszönöm.
2014. febr. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!