Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy kibéküljünk?
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve szakítottunk az exemmel, 1 és 1 negyed évet voltunk együtt, de én még mindig nem tudtam elfelejteni.Szeretném visszakapni, de neki már van barátnője 1 éve.Nem kerestem azóta és ő se.Valószinűleg jól elvannak, de én akkor se bírom feldolgozni a szakítást.Nem akarok mást.Nem is állnak sorba a kérők...Lehetséges az hogy egyszer meggondolja magát és visszajön, vagy úgy hozza az élet összejövünk újra?Mert ha van egy halvány esély rá, akkor az erőt adna, ebbe tudnék kapaszkodni.Vissza akarom kapni.2009. dec. 22. 19:44
1/5 anonim válasza:
Van ősi mondás: Soha ne mondd, hogy soha, ha ez vigasztal ebből meríthetsz erőt. Viszont fontos, hogy addig is lépj tovább és nézelődj, mert az élet megy tovább. Ha a sors úgy akarja még lesz közötök egymáshoz.
2/5 anonim válasza:
Ha egy évig nem keresett és van új barátnője NEM FOGOD ŐT VISSZA KAPNI. HISZEN NAGYON JÓL MEGVANNAK. NÉZZ SZEMBE A TÉNNYEL. DOLGOZD FEL. Bocsi a kegyetlen válaszért, de ez az igazság.
3/5 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára. Ez jó mondás, reménykedni lehet, de azért inkább ne éld bele magad, túl sok esélyt én nem látok...
4/5 Andrewka válasza:
És van egy másik ősi mondás is: Felmelegítve csak a töltöttképoszta jó.
Inkább próbáld meg elfelejteni. nem véletlenül lett vége. Nem működött valamiért. Úgyhogy ha újrakezdenétek se működne. És ezt ő is tudja. Ne ringasd magad hamis álmokba.
22/f
5/5 anonim válasza:
Szia!Lehet, hogy a reménykedés tűnik a könnyebb útnak, de sajnos az a nehezebb. NE REMÉNYKEDJ, mert úgy sosem fogod tudni őt elfelejteni. Higgy nekem, tapasztalatból írom. A legjobb módszer ilyenkor a 'kutyaharapást szőrével'. Csinosítsd ki magad, menj el bulizni a barátaiddal, légy nyitott, ismerkedj! Hidd el, hogy egy új pasi kitörli a régi emlékét. Nem akarom belemagyarázni, de valószínűleg nem kimondottan az exed, hanem az érzés után vágysz, hogy legyen valaki melletted, és ezt ő testesíti meg neked. Fogadd meg a tanácsaimat, és pasizz! Sok kitartást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!