Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? A véleményetekre, tanácsokra lenne szükségem.
Asot!!
Te nem egy veterán Gy.K felhasználó vagy véletlenül mert én ezt a nevet már évekkel ezelőtt láttam itt:D:D
De lehet ,h nem akkor sry...De már volt itt egy ASOT nagyon régen.XDXD
de. időnként vagyok időnként nem vagyok, időnként nem érek rá, időnként nem dolgozok időnként megunom, de mikor dolgozok általában itt vagyok, és mivel 8 éve ugyanott dolgozok íygy általában itt vagyok mikor dolgozok, ami azt jelenti hogy általában minden 3. vagy 4. nap.
Ha nem dolgozok nem is ülök gép elé mert unalmas... akkor örülök ha kiszabadulok az irodából....
Vagy: végigasszisztálod a kapcsolatát, leszel a lelki szemetesládája, amíg mással kufircol, te pedig emiatt nem tudsz normális kapcsolatot létesíteni mással, mert még mindig reménykedsz, hogy ha ló nincs, szamár is jó alapon majd egyszer hátha rád fanyalodik.
Vagy: elküldöd a jó fenébe a divatos "lelki társ" dumájával együtt, minden kapcsolatot megszakítasz vele, jól elsiratod, aztán rendbe teszed a lelki világod és ha itt az ideje, találsz egy normális párt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!