Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaladalapitas----> masodik felvonas!? A velemenyetekre vagyok kivancsi.
Ha az en helyzetemben lennel, vallalnad v nem?
4 eve elvaltam, elmultam 35, vannak gyerekeim, jo allasom es jott egy nagy szerelem. Neki nincs gyermeke. Nyilvan valo, hogy szeretne. Ugy nez ki h tolem.
Valasztanom kell, h szulok ujra v marad igy minden, de elveszitem. Szeretem nagyon, ez teny. Mindket dontesnek van rizikoja.
Sajat velemenyeteket kerem, szamomra mindegyik hasznos lesz. Koszonom.
2-es gondolom még nincs gyereked, ah van és igy gondolod akkor az elég nagy baj.
Kedves kérdezö! A legtöbb esetben még szül ilynekor a nö. Ha anyagilag rendben vagytok szülj szerintem.
Ha komoly a kapcsolat és úgy érzed tartós lesz akkor szerintem is simán vállalhatsz. Főleg ha ez minden vágya! Csak gondold át,ha esetleg vége lesz ennek a kapcsolatnak, fogod e bírni egyedül. Ugye nem írtad mekkorák az előző házasságból származó gyerekek meg azt sem hány van.
De ennyi idősen ha gyereket szeretne tőled biztos komolyan is gondolja veled a jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!