Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már így, kérlek írjon?! Tanácsokra lenne
szükségem.
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek a barátommal és családjával fürdőre 4 napig.
Nem voltam még soha ilyen helyzetben, nem tudom hogy működik.
Barátomtól kérdeztem,hogy kb mennyibe fog ez kerülni nekem, de csak annyit mondott,hogy a szülei ezt elrendezik.
De nekem mégis kényelmetlen, hogy mindent őt fizetnek és én majd csak ott lustálkodom.
Kérdezzem meg erről a szüleit? Az elején vagy végén? És ugye ott majd együtt reggelizünk,vacsizunk,hogy viselkedjek?
Kérlek írjatok,akik ezen már átestek!
2014. jan. 18. 20:28
1/9 anonim válasza:
persze kérdezz rá előtte
add magadat
légy illedelmes,udvarias
2014. jan. 18. 20:31
2/9 anonim válasza:
Minden helyzetben viselkedj természetesen, légy önmagad! :)
A túl sok enyelgést a szülők előtt mellőzzétek, és étkezésekhez, ilyesmikhez lehetőleg ne a legrövidebb, vagy legkivágottabb ruhádat vedd fel. Persze, legyél csinos és elegáns, de ne ess túlzásokba.
Ha a szülők akarják fizetni, elfogadhatod, de egy vacsorára vagy ilyesmire nyugodtan hívd meg őket, értékelni fogják, hogy ilyen figyelmes vagy!
2014. jan. 18. 20:32
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nagyon izgulok már:S
Akkor még holnap rákérdezzek,hogy kb mennyibe fog kerülni?
2014. jan. 18. 20:43
4/9 anonim válasza:
Ne haragudjatok, hogy belepofázok... Egy válasz szemet szúrt. A kérdező lány mint kiderült, mi az hogy egy vacsorára hívja meg őket? Ugye ez csak vicc! Egyik, ez nem hiszem hogy a nő dolga, főleg nem három ember jóllakottságát fedezni a sajátjával. A másik, ha a hölgyet/nőt/lányt/kislányt, tökmindegy minek hívom invitálták egy ilyen eseményre, akkor fizessék is ki a fogyasztását! Azonkívül, hogy alkalomhoz megfelelően öltözzön és ne legyen ettől befeszülve, tisztában legyen egy két etikettel mást nem kell tennie, ti barmok vagytok!
2014. jan. 18. 20:57
5/9 anonim válasza:
szerintem légy természetes, add magad, ha megpróbálsz mindenféle etikettnek megfelelni, nevetségesnek fogsz tűnni és bolondnak fognak nézni XD legyél bájos, aranyos, mint amilyennek általában megismertek, előttük ne nagyon fogdozd és csókolgasd a srácot, éjjel halkan szeretkezzetek, ne az egész szálloda a te nyögésedtől legyen hangos, a végén meg megköszönöd ezt a fantasztikus kikapcsolódást és megkérdezed, mivel tartozok érte. ennyi
2014. jan. 18. 21:03
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Akkor végülis most se tudom,hogy előtte vagy utána kérdezzek rá?
2014. jan. 18. 21:09
7/9 anonim válasza:
A pénz részével ne foglalkozz, nem a te dolgod ez...
2014. jan. 18. 21:12
8/9 anonim válasza:
a végén illik megkérdezni és megköszönni!
2014. jan. 18. 21:14
9/9 anonim válasza:
A végén sem illik megkérdezni, max megköszönni... Ülj le 1-es! Etikett, protokoll, olvastatok már belőle? Emberekkel foglalkozom, emberek közt dolgozom, minden nap újakat ismerek meg, ne szédítsetek már a sok baromsággal. Köszönje meg és gesztusból otthon lepje meg őket valamivel, de maximum ennyi nagyon jó indulattal egy lány részéről! Ha már a palija elhívta illetve a szülei is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!