Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azér nem mutatja ki az érzelmeit, mert
szégyell?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, a barátom 18 éves én 16. Sajnos ritkán találkozunk de igyekszünk azért együtt lenni. Az a problémám hogy ő szégyenlős, félénk magába zárkózó fiú amit tudtam az elején is csak reméltem hogy majd idővel megnyílik. Az a baj, hogy alig mutatja ki az érzelmeit irántam, állítja, hogy szeret, de kezdek kételkedni benne. Ha kettesben vagyunk akkor még jó, bár akkor is általában nekem kell kezdeményeznem pl. megcsókolnom mert úgy érzem ha nem tenném én akkor ő sem. Olyankor azért kedvesebb és mondja is hogy szeret, de ha pl. nyilvános helyen vagyunk vagy utcán vagy ilyesmi, emberek közt olyan mintha inkább barátok lennénk, én fogom meg a kezét mert ő sosem tenné, nem ad egy puszit sem nem karol át se semmi. Persze az jut eszembe hogy azért nem tesz semmit mert szégyell,és ez rosszul esik. Nekem ez nagyon hiányzik mert én romantikus típus vagyok ő meg láthatóan nemaz. Szeretem én is vagyis úgy mondom szeretném ha "hagyná" de már kezd idegesíteni ez az elzárkózása. Kételkedem abban is hogy szeret-e mert mondja, de nem érezteti. Mit gondotok van ennek értelme így vagy ha ennyire mások vagyunk akkor hagyjuk úgy? Létezik hogy valaki szerelmes de ennyire nem adja nyilvánosságra? HELP!
2014. febr. 15. 22:50
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, én is eléggé introvertált vagyok, magyarul egy baráti ölelés is gondot okozna, nemhogy önfeledten egymásnak esni a parkban. Otthon más volt a helyzet, akkor már mertem kezdeményezni is.
Fogadd el így, ahogy van, ha egyszer Ő ilyen... :)
2014. febr. 15. 22:52
2/6 anonim válasza:
tipikus istj személyiség, nem szégyell csak ő ilyen. beszéld meg vele, hogy te igényled a visszajelzést, hogy fontos vagy.
2014. febr. 15. 22:56
3/6 anonim válasza:
Hasonló voltam régen én is. Aztán egy nálam jóval idősebb ürge "leszidott" emiatt. Ilyeneket mondott, hogy letörne a kezem, ha megfognám a övét? Vagy rosszul lennék ha puszit kéne neki adnom, vagy miért kéne mellettem lennie, ha találhatna olyat is, aki mondaná neki és ki is fejezné úgy ahogy illik. Illetve úgy, ahogy általában dukál.
Mondd el neki, hogy neked ez fontos és ha örömet szeretne neked szerezni, mert igenis szeret téged akkor vegyen erőt magán és tessék csinálni úgy, mint egy normális ember. Nem úgy, mint egy szerencsétlen. És persze nem kell itt túlzásokba esni.. És a társaság része egész más, mert ott rengeteg minden befolyásoló tényező van. De az utcán.. vagy bárhol emberek között .. Szóval baráti társaságon kívül.. Ugyan csak nem árt veled foglalkoznia.
2014. febr. 15. 23:00
4/6 anonim válasza:
Miért pont ISTJ? Az I-t értem, a többi miért?
2014. febr. 15. 23:00
5/6 A kérdező kommentje:
már sokszor mondtam neki de mégsem tesz ellene semmit sem azt mondja ő ilyen, értem én hogy ilyen de nekem ez kicsit meredek és rosszul esik tőle...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!