Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell a barátnőm?
24 évesek vagyunk, 6 éve együtt, nem is volt semmi probléma. Januárban a fővárosba költöztünk, azóta úgy érzem szégyell a barátnőm. Ő egy menő banknál kapott állást, 350e forintot keres, én egy pláza sportboltjában dolgozom, mint boltvezető, havi 200e forintért. Külsőleg nem vagyok egy adonisz, a barátnőm viszont elég csinos. A munkahelyén minden srác ultramenő, minimum bmw-vel járkál mindenki vagy akinek nincs annak az az életcélja hogy azt vegyen. Drága ruhák, rongyrázás.
Otthon simán elmentünk bárhova kézenfogva, boldogan. Itt elementünk egyik nap ebédelni. Megvártam a munkahelye előtt, ahol a kollégáival jött ki. Se puszi, se semmi, még a kezemet se fogta meg ahogy szokta, csak sétáltunk egymás mellett. Amikor az étteremből kijövel összefutottunk a munkatársaival, tisztára zavarba jött, be se mutatott, csak gyorsan eljöttünk.
Szerintetek mi lehet a baj? Miért csinálja ezt? Már nem vagyok jó neki, ekkora baj hogy nem vagyok pesti menő gyerek? Nagyon bánt a dolog :(
Beszéld meg vele, hogy ez miért volt. Sajnos mi nem tudjuk kitalálni. Több minden lehet. Lehet, hogy félreérted, és semmi nincs mögötte. Lehet, hogy szégyell. Lehet, hogy van a munkahelyén udvarlója, és nem akar lebukni.
De én remélem, hogy ez csak félreértés köztetek.
Sajnos nagyon úgy néz ki...
Utolsó, miért ők rohadjanak meg?
Beszélgetni próbáltam vele róla, felháborodva kiabálta hogy én meg vagyok őrülve és fél napig szóba se állt velem.
Remélem hogy nincs neki senki vagy nem is lesz :( Amúgy nem hiszem, mert ez arra első jel kéne hogy legyen, plusz a facebookon is van közös képünk.
Miért baj az ha jól keresünk, miért fáj ez másnak? Akkor már nem is lehet problémánk vagy mi?
Kivágni? Szeretem.
Hát nagyon nagyot változott, így oka biztos van a dolognak. Pár hónapja otthon még teljesen más volt, minden barátnőjével jóban voltam, bemutatott mindenkinek ha összefutottunk, sőt még ő vitt magával az osztálytalálkozójára hogy bemutasson.
Itt meg mintha rejtegetne vagy nem tudom. Nagyon furcsa. Ha lenne valakije szerintem azt észrevettem volna. Remélem nem így van
Még mindig nem értem hogy miért fáj valakinek ha más többet keres ... Nem rázom a rongyot, gyűjtögetek saját lakásra vagy vidéken kisebb házra. Ekkora baj ez? Sajnálom ha másnak nincs munkája vagy valami, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!