Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyell a barátnőm?

Figyelt kérdés

24 évesek vagyunk, 6 éve együtt, nem is volt semmi probléma. Januárban a fővárosba költöztünk, azóta úgy érzem szégyell a barátnőm. Ő egy menő banknál kapott állást, 350e forintot keres, én egy pláza sportboltjában dolgozom, mint boltvezető, havi 200e forintért. Külsőleg nem vagyok egy adonisz, a barátnőm viszont elég csinos. A munkahelyén minden srác ultramenő, minimum bmw-vel járkál mindenki vagy akinek nincs annak az az életcélja hogy azt vegyen. Drága ruhák, rongyrázás.

Otthon simán elmentünk bárhova kézenfogva, boldogan. Itt elementünk egyik nap ebédelni. Megvártam a munkahelye előtt, ahol a kollégáival jött ki. Se puszi, se semmi, még a kezemet se fogta meg ahogy szokta, csak sétáltunk egymás mellett. Amikor az étteremből kijövel összefutottunk a munkatársaival, tisztára zavarba jött, be se mutatott, csak gyorsan eljöttünk.

Szerintetek mi lehet a baj? Miért csinálja ezt? Már nem vagyok jó neki, ekkora baj hogy nem vagyok pesti menő gyerek? Nagyon bánt a dolog :(

2013. ápr. 19. 13:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nem a fiatal friss diplomásokat veszik csak fel, én az vagyok mégis 2 éve keresek munkát.

De amúgy lehet szégyell vagy csak zavarban van a kollégák előtt.

2013. ápr. 19. 13:48
 12/30 ivilicious ***** válasza:
100%
én 20 éves vagyok, 160at keresek egy sima irodában, barátom festő/építőiparos, ilyesmi, kb egész télen alig tud dolgozni (de nyáron meg sokszor majdnem dupla annyit keres,mint én) , és mindig azt hiszi,h ott hagyom vmi jobb móduért..pedig,ha vkit szeret egy nő,nem ez fogja érdekelni,sztem bizony szégyell téged a csaj, kissé elszállt a feje..hagyd a csába
2013. ápr. 19. 13:49
 13/30 anonim ***** válasza:
80%
csald meg és jobban leszel. :D komolyan
2013. ápr. 19. 13:52
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Legközelebb ha találkoztok ugyanilyen szituációban, akkor ne várd meg, hogy Ő öleljen, csókoljon, vagy bármi. Lépj te, öleld át, csókold meg és ha kollégákba futtok, mutatkozzál be neki, hogy "Helló XY vagy XX barátja, örvendek" vigyorral a fejeden. Meglátjuk mit lép a csajod. Ha nem ellenkezik akkor oké, de ha igen AKKOR kérdezd, meg, hogy "Ha azt mondtad nem szégyellsz akkor most ezt mire véljem drágám?" Kényszerítsd olyan helyzetbe, hogy cselekedjen.
2013. ápr. 19. 14:02
 15/30 anonim ***** válasza:
gondolom bruttó fizetéseket írtál. szerintem szégyell téged! nyilván 6 évvel ezelőtt amikor még tinik voltatok vidéken akkor kevésbé számított, hogy kinek milyen végzettsége van és a többi... most, hogy jól keres és jól kereső férfiak veszik körül változott a felállás. ráadásul a különbség még csak nagyobb lesz, hiszen 5 év múlva a dupláját fogja keresni, egy sportboltba viszont 5 év múlva sem fognak annyit fizetni.
2013. ápr. 19. 14:12
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként azt nem értem, hogy miért olyan fontos, hogy egy pár munkatársak/barátok előtt nyalja-falja egymást?

Viszont a kézfogás mehet.

2013. ápr. 19. 14:12
 17/30 anonim ***** válasza:
Egyértelműen szégyell és/vagy bejön neki az egyik munkatársa (aki gondolom nem is tud róla h van barátja).
2013. ápr. 19. 14:17
 18/30 anonim ***** válasza:
Általában ha balhé van akkor az illető akkor szokott ki akadni ha a másik félnek van igaza.Ha szégyell téged és te rájösz szerintem hagyd ott a francba nem érdemel meg téged.Meg elég jól is keresel szerintem tudnál egyedül is kezdeni az életeddel valamit. Ha szarul érzed magad akkor csald meg hidd el hogy utána sokkal jobb lesz..
2013. ápr. 19. 14:34
 19/30 anonim ***** válasza:
Szerintem egy puhapöc$ vagy. Ha lett volna elég vér a pucádban nem várod meg, hogy " óóó nem mutat be a drágám..." Mitől félsz? Hogy jobban keresnek a kollégái? Ugyanolyan büdöset szarnak azok is bazz.. Nem jobbak nálad egy fikarcnyit sem. Én ha szégyellnélek ezért szégyellnélek, mert egy nyafogós beszari balfék vagy. Bocs, hogy bántóan őszinte vagyok...
2013. ápr. 19. 14:46
 20/30 kolosszus22 ***** válasza:

Állj a sarkadra öreg, , kicsit éreztesd a csajjal, hogy súlya van ennek a dolognak. Amit egy másik hozzászóló írt az egy jó taktika, legközelebb ilyen alkalommal simán lépj te és csókold szájon mindenki előtt. Gyorsan ki fog derülni minden a reakciójából. Annak is igaza van aki azt írta, hogy a nők a legnagyobb durcát és hisztit akkor vágják be, ha érzik hogy a lényegre tapintottál. Szégyell téged a menő-manó munkatársai előtt vagy ami még rosszabb az egyik menő manó teszi neki a szépet és ez a barátnődet sem hagyja ez hidegen.

26F

26F

2013. ápr. 19. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!