Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell a barátnőm?
24 évesek vagyunk, 6 éve együtt, nem is volt semmi probléma. Januárban a fővárosba költöztünk, azóta úgy érzem szégyell a barátnőm. Ő egy menő banknál kapott állást, 350e forintot keres, én egy pláza sportboltjában dolgozom, mint boltvezető, havi 200e forintért. Külsőleg nem vagyok egy adonisz, a barátnőm viszont elég csinos. A munkahelyén minden srác ultramenő, minimum bmw-vel járkál mindenki vagy akinek nincs annak az az életcélja hogy azt vegyen. Drága ruhák, rongyrázás.
Otthon simán elmentünk bárhova kézenfogva, boldogan. Itt elementünk egyik nap ebédelni. Megvártam a munkahelye előtt, ahol a kollégáival jött ki. Se puszi, se semmi, még a kezemet se fogta meg ahogy szokta, csak sétáltunk egymás mellett. Amikor az étteremből kijövel összefutottunk a munkatársaival, tisztára zavarba jött, be se mutatott, csak gyorsan eljöttünk.
Szerintetek mi lehet a baj? Miért csinálja ezt? Már nem vagyok jó neki, ekkora baj hogy nem vagyok pesti menő gyerek? Nagyon bánt a dolog :(
Nem a fiatal friss diplomásokat veszik csak fel, én az vagyok mégis 2 éve keresek munkát.
De amúgy lehet szégyell vagy csak zavarban van a kollégák előtt.
Egyébként azt nem értem, hogy miért olyan fontos, hogy egy pár munkatársak/barátok előtt nyalja-falja egymást?
Viszont a kézfogás mehet.
Állj a sarkadra öreg, , kicsit éreztesd a csajjal, hogy súlya van ennek a dolognak. Amit egy másik hozzászóló írt az egy jó taktika, legközelebb ilyen alkalommal simán lépj te és csókold szájon mindenki előtt. Gyorsan ki fog derülni minden a reakciójából. Annak is igaza van aki azt írta, hogy a nők a legnagyobb durcát és hisztit akkor vágják be, ha érzik hogy a lényegre tapintottál. Szégyell téged a menő-manó munkatársai előtt vagy ami még rosszabb az egyik menő manó teszi neki a szépet és ez a barátnődet sem hagyja ez hidegen.
26F
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!