Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem visz el sehova, talán szégyell?
Figyelt kérdés
Párommal 1 éve járunk lassan. Ez idő alatt talán kétszer mozdultunk ki, egyszer moziba, egyszer megittunk végre egy kávét. Én vagyok a kimozdulósabb, de néha ő is eljárogat haverjaival, vegyes társasággal. Én mindig hívom őt hogy tartson velünk szórakozni, nem jön, az invitációt nem viszonozza. Ismerem kb. a baráti körét, nincs baj velük, nekik sem velem. Az én barátaim szerint sincs baj velem, mármint állítólag jól nézek ki, jópofa is vagyok. Ha felhozom neki ezt a témát hogy közösen miért nem mozdulunk ki, arra hivatkozik hogy sok a tanulni való vagy fáradt, nézzem el neki. Nekem ez így nagyon nem jó, félek hogy hosszabb távon felőrli a kapcsolatunkat hogy csak egy szobában találkozunk jóformán. Állítólag imád, és minden rendben van, de annyira elsunyizza mindig ezt a közös kimozdulás dolgot. Már csak arra tudok gondolni hogy szégyell engem, vagy rosszabb, megcsal és így csökkenti a lebukás veszélyét? Volt már valaki hasonló kretén helyzetben?2012. ápr. 12. 22:36
2/5 A kérdező kommentje:
igaz lemaradt: 20 / Lány
2012. ápr. 12. 22:42
3/5 anonim válasza:
Pfff... én pasim is ilyen... szimplán mocsok lusta, ennyi. :D
Én közöltem vele, hogy akkor legalább havonta egyszer csináljunk valamit, mert nekem ez így nem lesz jó, és ha ragaszkodik hozzám, megerőlteti magát.
Szóval van egy havi "kötelező" randink, amúgy nem valami kimozdulós.
21L
4/5 anonim válasza:
Igen. Engem a volt barátom is gyakran hívott, de volt mikor alattomosan lerázott. Akkor többnyire fiúkkal volt (tudtommal). Bezzeg mikor én akartam menni akkor nem tudtam neki elmagyarázni hogy csak lányok lesznek, meg nem csalom meg, meg most inkább ne jöjjön. Mindig elfelejtődött ez a kérésem:/ Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de gyanús. Én azért nem szerettem vele menni mert feszt rajtam csimpaszkodott, játszottuk a kirakatkapcsolatot és néha olyan idegesítő volt. Hány évesek vagytok? Te fiú vagy vagy lány?
5/5 A kérdező kommentje:
a fiúm 23 éves. Hát igen ő is nagyon lusta disznó, de hogy ennyire!!! Mi van ezekkel!? Már ezért is fordulnak meg ilyen dolgok a fejemben.
2012. ápr. 12. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!