Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel soha sehova nem megyünk, semmi közös program, ti mit tennétek helyemben? (Bővebben lent)
Az rendben van, hogy sokat dolgozik. De amikor itt a hétvége akkor a fél napját a szüleinél tölti és velem meg nem foglalkozik egyáltalán. Sehova nem megyünk, semmi közös program és én kezdek belebolondulni abba, hogy itthon vagyok egyedül bezárva...Nincs akivel mehetnék bárhova is, mert a barátnőm az messze lakik tőlem nagyon. Mit tegyek?
Egyébként most lesz a 2. házassági évfordulónk, huszonévesek vagyunk.
Tudja, hogy ez így nem jó nekem, de nem foglalkozik vele, már számtalanszor mondtam neki. De ő csak azzal törődik, hogy neki hogy jó.
Én meg le vagyok sz*rva.
Nem is tudom.
Ne haragudj meg kicsit nyers lesz.
Őt választottad, vele akarod leélni az életed, neki akarsz gyereket szülni stb..
Még számos ennél sokkal rosszabb dolog is történhet (ne történjen!!!) és ki kellene tartani mellette.
De ha ezt sem tudod vele megbeszélni akkor ???
Eleinte nem volt ilyen, mindig kimozdultunk, voltak közös programok. De amióta házasok vagyunk, ő megváltozott.
És most már egyáltalán nem megyünk sehova, semmit nem csinálunk. :(
Nincs megtiltva, hogy egyedül elmenj bárhová is. :)
Ha valami különös véletlen folytán egyben szabad az egész hétvégém, hát bizony nekem sincs kedvem kimozdulni itthonról. Ilyenkor bizony én heverészem itthon, vagy ülök a gép előtt (most persze épp betegállományban vagyok, hehe), asszonypajtás meg vagy dolgozik, vagy csavarog. Nincs ebben semmi probléma.
:)
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!