Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemmel soha sehova nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel soha sehova nem megyünk, semmi közös program, ti mit tennétek helyemben? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az rendben van, hogy sokat dolgozik. De amikor itt a hétvége akkor a fél napját a szüleinél tölti és velem meg nem foglalkozik egyáltalán. Sehova nem megyünk, semmi közös program és én kezdek belebolondulni abba, hogy itthon vagyok egyedül bezárva...Nincs akivel mehetnék bárhova is, mert a barátnőm az messze lakik tőlem nagyon. Mit tegyek?

Egyébként most lesz a 2. házassági évfordulónk, huszonévesek vagyunk.

2012. márc. 4. 11:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én hívom őt mindenhová, de sehova nem akar menni, csak a szüleihez hajlandó...
2012. márc. 4. 13:01
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
akkor menj nélküle barátnõkkel és érezd jól magad õ meg mehet a szüleihez... ennyi
2012. márc. 4. 13:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kell huszonévesen megházasodni ... :-P

De most komolyan (nem olvastam végig minden jó tanácsot). A férjed önző és éretlen egy társas kapcsolatra és ez ha huszonévesek vagytok adódhat a korából - illetve nem tudom hány kapcsolata, főleg komolyabb volt előtte. Ha beszéltek erről és nem változik semmi, már most, akkor ez csak rosszabb lesz.

Elsőre azt akartam válaszolni, hogy egy jó szerető gondoskodik neked programról, de végiggondolva inkább most lépj le. Változni nem fog, ha most megcsalod, megteszed később is és ha tényleg gyerek(ek) is lesznek a háttérben, akkor már nagyon gáz lesz egy rossz kapcsolatban nevelni őket, vagy akkor kilépni.

(Egyébként meg egy családfő, egy házas felnőtt ember, mi a francot lóg a szülei nyakán??? Ez is sokmindent elárul ... .-P )

2012. márc. 4. 14:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én végig olvastam a hozzászólásokat. Én is így voltam ezzel. Nálunk nem a szülők voltak a fontosabbak, hanem a hobbija. 15évet vártam. Nem szabad! Ha most nem tesz semmit értem, akkor szerinted, xy év múlva fog? Nem fog. Te meg érezheted, hogy már nem szeret, vagy szégyell téged, vagy csak nagy ívben lesz@r. Beszéljétek meg szerintem, hogy ennek így semmi értelme. Te jobbra, Ő balra.

Ja és téged a TULAJDONÁNAK tart, nem fog engedni szórakozni, élni...

2012. márc. 16. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!