Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemmel soha sehova nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel soha sehova nem megyünk, semmi közös program, ti mit tennétek helyemben? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az rendben van, hogy sokat dolgozik. De amikor itt a hétvége akkor a fél napját a szüleinél tölti és velem meg nem foglalkozik egyáltalán. Sehova nem megyünk, semmi közös program és én kezdek belebolondulni abba, hogy itthon vagyok egyedül bezárva...Nincs akivel mehetnék bárhova is, mert a barátnőm az messze lakik tőlem nagyon. Mit tegyek?

Egyébként most lesz a 2. házassági évfordulónk, huszonévesek vagyunk.

2012. márc. 4. 11:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Eleinte még úgy volt, de már elegem van ebből.

Nem is szívesen megyek már oda, pont amiatt mert máshova nem képes velem menni.

2012. márc. 4. 12:09
 12/24 anonim ***** válasza:

ennél már csak rosszabb lesz. most van itt a döntés ideje: szereted annyira, hogy ezentúl begubózva élj, vagy inkább vége, és éled a magad életét, tudomásul véve, hogy volt vele egy közös RÉSZE az életednek, de továbblépsz.

főleg mielőtt gyereketek születne. utána már 1000Xesen nehéz lesz kilépni ebből az életstílusból

2012. márc. 4. 12:10
 13/24 A kérdező kommentje:
Vagy akkor élem az életem, miközben ő a férjem...és nem fogok itthon ülni, ennyi.
2012. márc. 4. 12:13
 14/24 anonim ***** válasza:
igen, csak az a kérdés, hogy ebbe ő bele megy-e? remélem így lesz, mert ha féltékeny természetű, vagy elvárja egyébként hogy kiszolgáld, és minden úgy legyen, ahogy ő karja, akkor nem fog belemenni...
2012. márc. 4. 12:15
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem kell neki tudnia róla.

Én mindent megtettem, hogy értékeljen engem, de nem foglalkozik azzal, hogy nekem ez így nem jó. Valamit lépnem kell.

2012. márc. 4. 12:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Jaa, és nem, dehogyis engedné! Már olyankor is parázik, ha csak lemegyek a boltba vásárolni egyedül...mindig azt mondja, hogy menjek haza gyorsan, meg hívogat, hogy otthon vagyok-e már...
2012. márc. 4. 12:18
 17/24 anonim ***** válasza:
65%
Mindketten dilisek vagytok. Két idióta.
2012. márc. 4. 12:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj el hétvégenként buliba, vagy csak tűnj el otthonról pár órára. Esetleg este, későn menj haza :) Remélhetőleg észbe kap, és rájön, hogy többet kéne veled foglalkozni...
2012. márc. 4. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
És ha megpróbálnád beijeszteni? ,,Figyelj, szivem, úgy érzem, ellaposodott a kapcsolatunk, nekem ez így nem tetszik, már eszembe jutott a válás is. Légyszi gondolkozz el ezen, aztán majd beszélünk." Ha szeret Téged, beijed, megpróbál megváltozni (persze ki tudja, meddig tart), ha nem szeret, rábólint a válásra. És akkor legalább előbb megtudod, hogy kár lett volna rá még éveket pazarolni.
2012. márc. 4. 12:36
 20/24 anonim ***** válasza:
és mi volna ha elhívnád valahová te??
2012. márc. 4. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!