Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel soha sehova nem megyünk, semmi közös program, ti mit tennétek helyemben? (Bővebben lent)
Az rendben van, hogy sokat dolgozik. De amikor itt a hétvége akkor a fél napját a szüleinél tölti és velem meg nem foglalkozik egyáltalán. Sehova nem megyünk, semmi közös program és én kezdek belebolondulni abba, hogy itthon vagyok egyedül bezárva...Nincs akivel mehetnék bárhova is, mert a barátnőm az messze lakik tőlem nagyon. Mit tegyek?
Egyébként most lesz a 2. házassági évfordulónk, huszonévesek vagyunk.
Eleinte még úgy volt, de már elegem van ebből.
Nem is szívesen megyek már oda, pont amiatt mert máshova nem képes velem menni.
ennél már csak rosszabb lesz. most van itt a döntés ideje: szereted annyira, hogy ezentúl begubózva élj, vagy inkább vége, és éled a magad életét, tudomásul véve, hogy volt vele egy közös RÉSZE az életednek, de továbblépsz.
főleg mielőtt gyereketek születne. utána már 1000Xesen nehéz lesz kilépni ebből az életstílusból
Nem kell neki tudnia róla.
Én mindent megtettem, hogy értékeljen engem, de nem foglalkozik azzal, hogy nekem ez így nem jó. Valamit lépnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!