Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyell?

Figyelt kérdés

Először is tudom,h nem sokat számít a fb.,meg nem is vagyok sokat fent,na de elég sza.rul esett,h bnőm nem teszi ki,h kapcsolatban van velem.

Először azzal jött,h a családja miatt,mert piszkálnák miatta..Nyugi,én sem értem,sztem ti sem,nem is firtattam..

Na de addig erősködtem,h bele ment vna,h kitegye,kapcsolatban,de azt nem,h velem..

Mit gondoltok erről?

2013. aug. 16. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindig is gáznak tartottam, ha egy kapcsolatba bármilyen módon szerepet játszik a FB, de most igazából meg tudlak érteni, és ha még beszéltetek is róla, akkor én is ilyesmire gondolnék a helyedben.
2013. aug. 16. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Vagy hat nem tudom, csak magamból tudok kiindulni. En sose szoktam kirakni hogy egyutt vagyok valakivel, maximum csak annyit hogy kapcs. de hogy kivel, nem. Hogy miert? Ugy erzem ez magánügy. Barátok/ismerősök tudjak, es ennyi.:)
2013. aug. 16. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen. Gondolom nem nézel ki elég jól ahhoz, h mások előtt felvállaljon.
2013. aug. 16. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret igazán. Ez a véleményem.
2013. aug. 16. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!