Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülne a házasságotok/kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Hosszú évek után a párom úgy látta jobbnak, hogy szakít velem, mintha bepánikolt volna. Ezt követően volt egy szerinte nem tervezett afférja a volt kolléganőjével, lefeküdtek. Nem tudom mennyire fontos, de amíg egy helyen dolgoztak jó barátok voltak. A nő sikeresen bele is szeretett exembe. Exem a történtek után két hét múlva elém állt és bevallott mindent, azt mondta nagyon össze van zavarodva, de megbánta a dolgot. Lelkileg teljesen összezuhant, sokat sírt, kifordult magából. Amikor találkoztunk ő megcsókolt engem és meg is ölelt, nem úgy tűnt, mint aki nem akar tőlem semmit. Pár napja felhívta a lányt, de csak annyit közölt vele, hogy megbánta a szakítást, de nem mondott neki részleteket, mert nem volt képes rá. Ezt én nem tudtam elfogadni, mi az hogy nem képes elmondani neki az érzéseid, a csókot stb.?? Erre exem azt mondta,hogy biztos azért ilyen nehéz a szemébe mondani, mert valamit iránta is érez, csak nem igazán tudja mit. Ekkor én mondtam ,hogy búcsúzzunk el, mert ezt nem tudom így folytatni. Viszonylag békében váltunk el, sokat beszélgettünk, nosztalgiáztunk az évekről, ő akkor is sokat sírt, sokszor elcsuklott a hangja. Azóta eltelt pár nap, megkereste a lányt személyesen, elmondta neki a csókot, az érzéseit és azt is, hogy velem szeretné újrakezdeni, tőle nem akar semmit. Ezután exem felhívott és elmondta, hogy nem akar elveszíteni, és hogy most ahogy találkoztak semmi érzelme nem volt a lány felé, most megkönnyebbült és szeretne majd találkozni velem. Én sajnos jelenleg nem tudok benne bízni, nagyon sokat szenvedtem az utóbbi hetekben emiatt, így a találkozóra nemet mondtam. Nem igazán tudom ezt most hova tenni, mondtam, hogy egy ideig ne keressen. Sokat kéne bizonyítania, hogy elhiggyem, tényleg újra akarja kezdeni és megoldani a dolgokat. Nagyon szeretem Őt, pedig sok fájdalmat okozott. Bennem is lett egy törés. Talán tudnék benne újra bízni, ha látnám, hogy tényleg szívvel-lélekkel akarja még a kapcsolatunkat. Talán még jobb is lehetne, mint azelőtt, mert most már utólag látjuk a hibákat. Ti mit tennétek? Nagyon nem tudom mi lenne most a helyes...

2014. febr. 15. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy okozott egy törést, és ez soha többet nem fog elmúlni. Ennek tudatában dönts, hogy érdemes-e folytatni, vagy nem.
2014. febr. 15. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A törést nagyon nehéz megemészteni.Talán ezt a botlást meg lehetne bocsátani, ha valóban nem lenne folytatás, de sajnos ezt nem lehet elõre tudni.
2014. febr. 15. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy szívtelen vagyok, de ha velem szakít valaki, akkor onnantól én már nem kezdek vele újra semmit, ha vissza akar jönni akkor sem.

Ha nekem valaki azt mondja hogy szakítsunk, akkor azt mondom rendben. Ahogy akarja, de akkor úgy veszem hogy nem szeretett engem, mert ha szeretne sose mondana ilyet semmilyen körülmények között. Számomra ez olyan törést okozna amit sose tudnék elfelejteni sem, és megbocsátani sem.

Soha nem lenne már olyan a kapcsolat mint rég, mert ott lenne bennem a tüske, hogy ő már képes volt arra hogy szakítson...

2014. febr. 15. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!