Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges vagyok? Ne legyek ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés
3éve van meg a barátnőm és sehova se megy mióta vagyok neki a barátnőivel. 3 év után ma elhivta az egyik barátnője szülinapozni .beülnek 5-6an csajok egy szórakozóhelyre. én tiszta ideg vagyok hogy miért engedtem el stb.. ez szerintetek normális? az összes lány bomba úgyhogy a senkiházi srácok majd csorgatják a nyálukat.. én meg itthon üljek tétlenül..este amikor végeznek elakarok menni érte ,de előre látom hogy veszekedés lesz!hozzáteszem én már nem is vagyok szerelmes szerintem csak ez a 3 év ami ideláncol.én szívesen ismerkedek mellette is ,persze okosan.
2014. febr. 15. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"22 éves vagyok még élni akarok"

Talán őt is hagyni kellene élni.

Nem tudom hogy bírta ki a 3 évet, hogy sehova se mehetett.

Gondolom sminkelni se engeded, divatos vagy többet mutató ruhát se vehet fel, stb.

Ez elég közhely, de egy kapcsolat alapja a bizalom.

Lehet hogy a "srácok majd csorgatják a nyálukat" utána, de attól ő még hűséges maradhat, elküldheti őket.

Szerintem menj el egy pszichológushoz.

Nem "bolondok" szoktak oda járni, hanem akiknek kisebb problémái vannak, nincs kivel megbeszélni a gondjaikat.

Egy-két alkalom biztosan segítene.

2014. febr. 15. 12:09
 12/16 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok köszönöm!! hát változtatnom kell,de nekem ez a dolog nem menne hogy örüljek a napsütésnek stb az unalmas életemet nem tudom feldobni. ez a savanyú arc pedig sokszor jellemző rám,emiatt nem is vonzok magamhoz 1 csajt sem. ha nem lenne barátnőm akkor sem,ez egyértelmü.hiába mondják h jó vagyok ha legbelül egy senkinek érzem magam.velem egyidős emberek sikeresek az életbe és sztem ez is zavarhat engem vagy tényleg nem tudom,de össze akarom szedni magam,elég volt ebből az életből
2014. febr. 15. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Eletcel keresese, annak elerese. A tobbi rizsa.
2014. febr. 15. 12:13
 14/16 A kérdező kommentje:
azért nem akarok újra majd barátnőt ha ennek vége mert félek a szakítástol annak feldolgozásától. a kapcsolatunk elején sokszor hazudott feszegettem a témát kivel ? hányszor?mikor ? volt együtt stb.. és mindig becsapott mert nem szívesen beszélt róla.részemről legbelül a bizalom ott elúszott.de vele maradtam mert úgy éreztem király vagyok van egy csinos barátnőm..
2014. febr. 15. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Keress fel egy szakembert, mert szerintem egyedül nem fogsz sokra menni. Kell valaki, aki "végigvezet" az úton, ami a gyógyuláshoz vezet.
2014. febr. 15. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
jO volt vegigolvasni a valaszokat mert en is nagyon de nagyon feltekeny vagyok. Probalok nem az lenni, de nem megy.
2014. márc. 25. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!