Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most normális, hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most normális, hogy ennyire féltékeny vagyok, vagy már beteges? Történet lent.

Figyelt kérdés

Szóval a barátommal lassan 5hónapja vagyunk együtt.

És én sajnos nagyon féltékeny vagyok.

Már azon is kiakadtam,hogy beszélgetett kirándulókkal,akik között ugyebár csajok is voltak.

Tudom,hogy nem csalt meg és ő is mondogatja ilyenkor,hogy nem tenné meg,mert szeret.

De sajnos nem tudom,hogy lehetnék kicsit engedékenyebb,hogy ne legyen már ennyiért is egyből ideges.

Félek,hogy ezért egyszer betelik nála a pohár és ott hagy,pedig biztosra tudom,hogy szeret.

2009. júl. 21. 20:26
 1/7 A kérdező kommentje:
az 5. sorban elírtam szóval,hogy "én ne legyek ennyiért ideges,hogy ő beszélget más lányokkal.."
2009. júl. 21. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:

ha tudod hogy hülyeséget csinálsz akkor miért nem kontrollálod magadat? gyakorlatilag a fején ülsz és fojtogatod, csak még nem látja a szerelmtől, de majd fogja és akkor szivhatod a fogad.

Önfegyelem !

27/N

2009. júl. 21. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Minél több választ és tanácsot kérnék,ha lehetséges.köszönöm.
2009. júl. 21. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
BETEGES!!!
2009. júl. 21. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez tulzás egy picit:)

Nem szabad ennyire féltékenynek lenni.Én is meg a párom is olyan helyen dolgozunk ahol nap mint nap szóba kell állni emberekkel, nekem sokan beszologatnak, nála is probálkoznak!De van erre egy jó mondás: Aki szeret, azt nem lehet vinni, csak azt aki nem szeret.

2009. júl. 21. 21:15
 6/7 anonim válasza:
Szerintem is kontrolláld önmagad. Ha legközelebb ilyenen kapod magad, azt mondogasd magadban, hogy szeret Téged. Főleg, ha tudod is, hogy szeret. Hosszútávon megöli a kapcsolatot, szóval igyekezz nem mindenen kiakadni és még jobban fog szeretni. (szerintem)
2009. júl. 21. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Beteges. Szüksége van neki is mozgástérre. Jó hogy nem kikötöd valami ól elé reggel, aztán este érte mész:)Gondolom neked is vannak fiú haverjaid akikkel beszélgetsz. Inkább az lenne érdekes, ha a barátod csak a pasikkal foglalkozna, nem???

L18

2009. júl. 22. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!