Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most normális, hogy ennyire féltékeny vagyok, vagy már beteges? Történet lent.
Szóval a barátommal lassan 5hónapja vagyunk együtt.
És én sajnos nagyon féltékeny vagyok.
Már azon is kiakadtam,hogy beszélgetett kirándulókkal,akik között ugyebár csajok is voltak.
Tudom,hogy nem csalt meg és ő is mondogatja ilyenkor,hogy nem tenné meg,mert szeret.
De sajnos nem tudom,hogy lehetnék kicsit engedékenyebb,hogy ne legyen már ennyiért is egyből ideges.
Félek,hogy ezért egyszer betelik nála a pohár és ott hagy,pedig biztosra tudom,hogy szeret.
ha tudod hogy hülyeséget csinálsz akkor miért nem kontrollálod magadat? gyakorlatilag a fején ülsz és fojtogatod, csak még nem látja a szerelmtől, de majd fogja és akkor szivhatod a fogad.
Önfegyelem !
27/N
Ez tulzás egy picit:)
Nem szabad ennyire féltékenynek lenni.Én is meg a párom is olyan helyen dolgozunk ahol nap mint nap szóba kell állni emberekkel, nekem sokan beszologatnak, nála is probálkoznak!De van erre egy jó mondás: Aki szeret, azt nem lehet vinni, csak azt aki nem szeret.
Beteges. Szüksége van neki is mozgástérre. Jó hogy nem kikötöd valami ól elé reggel, aztán este érte mész:)Gondolom neked is vannak fiú haverjaid akikkel beszélgetsz. Inkább az lenne érdekes, ha a barátod csak a pasikkal foglalkozna, nem???
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!