Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha bármennyire is szeretem a párom én sose vagyok féltékeny?
Szerintem az arany középút a normális. Akkor sem lennél normális ha sosem engednéd el a barátnődet, viszont ez sincs teljesen rendben szerintem, hogy bármit megengedsz neki feltétlen bizalommal.
Legalább mielőtt elmegy bulizni, éreztesd vele hogy egy kicsit féltékeny vagy azért még is a sok srácra, csak olyan szinten hogy azért jó érzéssel töltse el őt is hogy gondolsz rá és aggódsz miatta, ergó szerinte szereted.
Te, abszolút. Én is ugyanígy vagyok ezzel, ugyanebből a megfontolásból. Miután alaposan meg is válogattam, hogy kivel jövök össze (lehetőleg olyannal, aki szintén hasonlóan gondolkodik), soha nem is faragtam rá, sok év alatt se. :)
Pont hogy az a lány nem normális, aki a féltékenykedésed mértékéből akarja leszűrni, hogy mennyire szereted - meg az a férfi, aki lakat alatt tartja a nőt... meg a féltékenység úgy en bloc.
(pardon, ez még lemaradt:)
Minden kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, anélkül halott ügy az egész. Viszont ha van bizalom, akkor a féltékenykedés egy az egyben okafogyottá válik. Ennyi.
"Utolsó..nem feltétlen..Az én párom például nem bennem nem bízik,hanem a többi pasiban,mert tudja,hogy néznek rám..még ha én nem is veszem észre,de ő igen.."
Na és? Minden megcsaláshoz két ember kell. Ha te szilárdan és határozottan azt mondod, hogy NEM, akkor még maga [*helyettesítsd be ide annak a nevét, akit a világ legjobb pasijának tartasz*] sem tudna mit kezdeni veled. Szóval végeredményben bármit is mond a barátod, alapvetően mégis BENNED nem bízik, mert úgy véli, hogy egy elég jó pasinak mégis megadnád magad. Ha bízna benned, akkor magasról lesz*rná a többit, mert tudná, hogy még magát [*ismét az a név*] is elküldenéd a sunyiba, ha próbálkozna.
Igen, te csinálod jól kérdező!
Szerintem az a kapcsolat régen rossz ahol a féltékenykedés napirenden van. Mi is 100%-osan megbízunk a párommal egymásban, én is, ő is elmehet bulizni a barátaival, anélkül hogy probléma lenne belőle. Nagyon helyesen írták előttem, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom. Sajnálom azokat akik azzal mérik a párjuk szerelmét hogy mennyire féltékeny, ők sosem fogják megtudni milyen egy harmónikus, kiegyensúlyozott kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!