Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meg tudnatok neki bocsatani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg tudnatok neki bocsatani?

Figyelt kérdés
nekem tetszett egy fiu(16),s ezt a baratnom(15) is tudta...kiderult h par nappal ezelott lefekudtek egymassal,de nincs kozottuk semmi,azota nem is beszelnek semmi,pedig eddig jo baratok voltak (nem volt kozottuk semmi)...ti mit csinalnatok?,eg tudnak bocsajtani a bartnotoknek?
2014. febr. 14. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Mintha egy országos bulvárlapot olvastam volna :D
2014. febr. 14. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:

"lefekudtek egymassal,de nincs kozottuk semmi"

bravó, ezt szerintem értelmezd újra

2014. febr. 14. 23:57
 3/8 A kérdező kommentje:
pedig ez igaz...s mar nemtom mit csinaljak,tul sok emberben csalodtam mar s elegem van ebbol
2014. febr. 14. 23:57
 4/8 A kérdező kommentje:
2# lekudtek egymassal,de annyi,nem jarnak,mar beszelni se beszelnek egymassal ...
2014. febr. 14. 23:58
 5/8 A kérdező kommentje:
lefekudtek*
2014. febr. 14. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
jah és ez már csak így megy? vajon mindenkivel lefekszik aki szembe jön? nem értem már ezt a beteg társadalmat hogy itt semmi se szent már
2014. febr. 15. 00:05
 7/8 A kérdező kommentje:
hat tudtommal ez volt neki a masodik
2014. febr. 15. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én haverom, nem csinált belőle cirkuszt...
2014. febr. 15. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!