Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy olyan pasinak aki sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan pasinak aki sokat hazudott nektek meg tudnátok bocsátani?

Figyelt kérdés
Aranyos kedves udvarlós volt. Egy igazi lovag volt hozzám. Nem nyomult, leste a kívánságaim stb. De mint kiderült nem is vett engem komolyan, habár már előre mondogatta hogy "majd a nyáron ez és ez.." tehát elhitette hogy együtt leszünk. Szexig nem jutottunk el csak párszor megcsókolt. De nem volt oké velem valamije, jöttek a "most nem érek rá" kifogások, elhanyagolt aztán minden ürügy nélkül megszakította velem a kapcsolatot azóta más csajokat kerget. Ezer % hogy rengeteget hazudott nekem. Ilyen esetben meg tudnátok bocsátani neki?
2013. máj. 29. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért kellene megbocsátani? Felesleges foglalkozni vele.
2013. máj. 29. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem pazarolnék rá több időt....
2013. máj. 29. 16:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg mivel nem is voltunk együtt, nem használt ki mert nem volt köztünk szex. "Csak" éppen az érzelmeimet bszta át meg a fejemet ezekkel a hazugságokkal. Nyilván kapcsolatot már nem akarok vele mert soha sem tudnék megbízni benne, de meg tudnátok bocsátani ilyen esetben? Esetleg haverkodás?
2013. máj. 29. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert kb minden nap találkozom vele...
2013. máj. 29. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bizonyítson ő, te ne tegyél semmit.
2013. máj. 29. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Te döntésed. De beszéltek is, vagy pontosan milyen a helyzet most?

Mert azzal odaállítani, hogy "megbocsátottam", eléggé necces. Maximum nevet egyet rajta, mert hogy érdekelni nem érdekled már, az biztos.

2013. máj. 29. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam én is. 9 hónapig hülyitett a barátom, aztán rájöttem, hogy hazugság volt az egész idő. (most nem részltezem). Lassan kezdem kiszeretni belőle. Nem tudtam megbocsátani. Inkább sokáig úgy tettem, mintha misem történt volna, viszont már egy szavát sem hittem el. Egyszer csak teljesen kiszerettem belőle és még haverkodni sincs gyomrom vele. Idő kellett, hogy felfogjam amit tett, de mikor felfogtam végleg kizártam az életemből. Nem akarom még látni sem.

A te esetetben, nem tudom, hogy lenne jó. Azt mondod minden nap látod őt. Ha úgy érzed tudnál vele haverkodni, akkor tedd, de ha nem akkor, csak menj el mellette egy köszönéssel, és nem foglalkozz vele.

2013. máj. 29. 16:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen biztos hogy nem érdeklem, meg nem is így indítanék. Nem beszélünk egymással csak köszönünk egymásnak. Csak ha úgy alakulna szóba álljak-e vele. Tehát normálisan viszonyuljak-e hozzá "szia hogy vagy mizujs?" ilyesmi. Hogy érdemes-e vele normális hangvételben esetleg beszélgetni vele. De így belegondolva én nem kezdeményeznék nála beszélgetést. De ha ő?
2013. máj. 29. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Megbocsájtani tudni kell, drága gyermekem. Igaz hitünk az Úrban van.
2013. máj. 29. 17:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ő kezdeményezne beszélgetést, akkor ahogy érzed. Válaszolsz a kérdésére, ha akarsz. Ha érdekel megkérded mizu? Ha nem akkor lerázod. Minden tőled függ, hogy hogyan akarod.
2013. máj. 31. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!