Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudtok bocsátani a párotoknak, ha kiderül hogy hazudott nektek?
utolsó xDxD
amúgy ha szereted, úgyis megbocsájtasz neki, de úgyis felfogod emlegetni még a múltat, ahogy az lenni szokott.
aztán szép lassan elfelejted, és majd nevettek rajta:D
attól függ, hogy mit hazudott, de szerintem
ne a harag irányítson, inkább a józan ész...!
Minden attól függ, mennyire súlyos volt a hazugság. Léteznek amolyan kegyes hazugságok, ezek megbocsáthatóak, de azért van egy bizonyos határ. Ha azt átlépi, még ha akarnék se tudnék bízni benne úgy, mint azelőtt.
20L
Én úgy aránylag könnyen meg tudok bocsájtani dolgokat, de a HAZUGSÁGOT AZT NEHEZEN! Talán...
Nekem még nem volt komoly párkapcsolatom, de most nem rég egy jó haverom(legalábbis én annak hittem idáig)hazudott nekem, úgy hogy ráadásul még nevetségessé is tett mások előtt, aztán mikor rákérdeztem nála erre a dologra (gondolván hátha megjön az esze, és őszinte lesz) ismét vigyorogva a képembe hazudott, de ez még semmi, mert még egy harmadik alkalommal is megpróbált hülyére venni...
Ennek a "csak haver"-nak sem tudok (most egyenlőre, talán majd egyszer, nem tudom...) megbocsájtani, egy párkapcsolatban pedig talán soha nem is bocsájtanék meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!