Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg tudnátok bocsátani? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok bocsátani? A barátommal nem tudtam annyi időt tölteni, mint amennyit kellett volna, így ő elhanyagolva érezte magát.

Figyelt kérdés
Összejött egy csajjal a hátam mögött, és ezt utólagosan tudtam meg. Most vissza akarna jönni, hogy engem szeret, megbánta , de én nem tudom , mit tegyek.
2013. júl. 17. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
itt mindketten hibáztatok, ő nagyobbat és csúnyábban. ez csak akkor működhet újra, ha te is szereted, és jól átbeszélitek a történteket. na meg persze, ha meg tudod neki bocsátani, hogy átvert.
2013. júl. 17. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy sok boldogságot. Sok hűtlen ember van, róla már biztosan tudod, hogy ő az. Zsákbamacskával jobban jársz
2013. júl. 17. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az életnem sok ilyen idő lesz, akkor majd mindig ezt csinálja, ugyan már, a bizalom elveszett, nyilván oka volt, amiért nem tudtál vele lenni, ez nem mentség erre, a megcsalás így is úgyis az, nem lehet megbocsájtani, ő nem szeretett Téged, mert akkor ezt nem tette volna meg N
2013. júl. 17. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten hibáztatok. Saját belátásod szerint dönts. Mi nem dönthetünk helyetted.
2013. júl. 17. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fogadnám vissza mert ha igazán szeretett volna nem lett volna neki más közben. Pláne nem a hátad mögött ez gerinctelenség és ilyen ember nekem nem kéne!
2013. júl. 17. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:

dehogyis hibáztál, ő hibázott

nem tudtál rá elég időt szakítani, ha elég erős lett volna a kapcsolatotok kibírta volna

nem volt az

ahelyett, hogy beszélt volna veled, hogy neki ez így nem jó máshoz futott

2013. júl. 17. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem is akarta megmenteni a kapcsolatot, annyi tisztesség lehetett volna benne, hogy előbb eléd álljon, és szakítson.
2013. júl. 17. 18:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondta ő AKKOR, hogy elhanyagolva érzi magát?

Mert, ha igen, akkor meggondolandó lehet.

Ha most utólag ezzel magyarázza a hűtlelnségét, az cink.

2013. júl. 18. 00:47
 9/10 A kérdező kommentje:
nem mondott semmit.
2013. júl. 18. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szóval sutyiban felszedett egy másik lányt, de mivek nem jön be valamiért ezzel, a téged hibáztató dumával próbálkozik.

Rám nem hatna.

2013. júl. 18. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!