Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne kapjak rohamokat, ha a barátommal beszélek?
Több mint másfél éve együtt vagyunk. Kb. egy évig rengeteget hisztiztem(hozzátenném, máig azt mondják sokan, hogy jogosan). Olyanok miatt hisztiztem(bár nem mondható minden hisztinek), hogy heti 5 iskolanapból alig akart velem maradni egy órát suli után(heti kétszer jött össze), de eközben az összes szünetben együtt voltunk. Vagy hogy nem vette észre, hogy én iskolába vagyok. Vagy hogy folyton a tv-t nézte míg nála voltam, és nem is hallotta meg többször se amit mondtam, és mindig mondta, hogy bocsi, nem figyeltem. Ilyenek miatt(bár ez se mentesít a hiszti alól:)). A lényeg, hogy tudtam, hogy mindig én kerülök ki jól. Ám egy idő után közölte velem egy felnőtt, hogy ha ezt így folytatom elveszíthetem a barátom. Ekkor elkezdtem sírni...utána egy hétig pánikrohamokat kaptam. Azóta tart ez az állapot. Mindig, ha fent van a barátom chaten gyomorgörcsöm van. Szeretem, viszont nem merek neki írni, mit mondani. Ha nincs témánk, elkezdem okolni magamat. 5 és fél kilót fogytam a stressztől. Nem tudok aludni se. Amint ír a barátom, elkezd hevesen verni a szívem, és egy mási "állapotba" kerülök. Akárhogy próbálom leküzdeni a félelmet, ne megy. Azóta rettegek attól, hogy elvesztem. Szerencsére a barátom ezt nem tudja. Járok pszichológushoz, és nagyon nehéz esetnek számítok. Azt mondta az orvos, kigndol valamit, és olyan, mintha más "tudatállapotban" lennék.
Tudom, hogy ezen csak én meg az orvos segíthet, de volt valaki ilyen helyzetben? Vagy hasonlóban? Vagy van valami ötletetek, hogy szedjem össze magam? Azóta tényleg nem merek semmit se tenni. 50x átgondolom, hogy mit írjak a barátomnak. Ha pl leírom, hogy szeretlek, akkor félek, hogy túl sok. Ha nem írom le akkor nem tudok aludni, mert nem írtam meg neki. Ez meg már beteges.
Hát nem gyengén készen vagy te is és a barátod is még egy kis pö*s, ahogy le írtad.
Az első az ,hogy dobd ki , mert rohadtul nem azért vagy vele mert szereted! csak kár, hogy ezt nem tudod magadtól.
Csak azért vagy vele, mert ( az egyébként szánalmas) módszerekkel arra tud téged sarkalni(tapasztalatlan csajt), hogy folyton bizonyíts neki...és mivel nem tudsz , mert nincs is igazán miért rohamokat kapsz:D és egyébként ebben a kapcsolatban nem te vagy a fő hülye bár elég a bajod neked is. DOBD KI és neked is jobb lesz, csak kár hogy nem mered, mert félsz , hogy utána nem lesz senkid:D úristen na m1 20/f
Köszönöm a válaszokat!:)
Lehet, hogy elmondom Neki, csak félek, hogy ez negatív hatás lesz a kapcsolatra.
2. válaszoló.:) Igazából én úgy érzem, hogy szeretem. Igen ez a bizonyítás, ebben igazad van. Egyszer már majdnem szétmentünk, de ha nincs velem, vagy veszekszünk, olyan szinten rohamot kapok, hogy mások attól féltek, hogy ártok magamnak. Őszintén szólva, én is. Nekem Ő a mindenem. A barátom a kapcsolat eleje óta más, mint a többi fiú.:) Igazából még kisfiú. És ez a kulcs. Többen is mondták, hogy nagyon gyerek. Szeret, ezt 100x bebizonyította. Van egy felnőtt nő, akivel mindent megbeszélek, és egyszerűen Ő se tud tanácsot adni, mert, bár vannak a barátomnak fura dolgai, mégis annyi mindenben kimutatja, hogy szeret.
a hisztik miatt mondta a felnőtt jogosan,
azért mert suli után nem volt Veled, ezért hisztizni,
ez sok férfinél így van, mondasz neki valamit nem figyel, tisztelet a kivételnek,
magadon változtassál, itthon Te voltál a középpontban? N
Igazából nem csak ezek miatt hisztiztem, ez csak pár dolog volt.:)
Sokszor volt, hogy miután ezt mondta a felnőtt nő, történtek esetek, amikor Ő mondta, hogy a helyemben hisztizne egyet.
Igen ez viszont tényleg jogos volt, én is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!