Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy megunjuk egymást a barátommal, mit tehetnék?
Próbálunk közös programokat szervezni, mozi, pizza, séta itt, ott, fürdés, már egy hétvégi nyaraláson is gondolkodunk, de ... ő dolgozik már, tök jó baráti társasága van, mindig történik vele valami, tud nekem mit mesélni...
És én úgy érzem, hogy unalmas vagyok mellette,itthon vagyok, nyári szünetem van, 1-2 barátnőm van, de mi ilyen kis szolidak vagyunk, ha csinálunk is valamit, nem történik semmi extra.
Szerintetek mit tehetnék? :S
18/L
Imádkozz,50-50% hogy egymásra untok.
Az biztos hogy görcsösen nem kellene ezt csinálnod.
Persze tegyél a kapcsolatért,de ki mondta hogy ti egész életetekre egymás mellett maradtok?
Ülj a popsidon :) szerintem úgy szeret ahogy vagy, ne izgulj :)
Mi férfiak amúgy is szeretünk magunkról beszélni, de azért jó ha néha hozzátudsz szólni ;)
Nem csinálom én ezt görcsösen. Mondta hogy szeret, meg hogy nem vagyok unalmas :) Nem tudom... majd beindul az élet...
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!